Çözüm CS:GO Tepki Vermeme Sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emre nk

Hectopat
Daha fazla  
Bir sorun vardı arkadaşlar oyunda. Benim başıma geldi dün gece şansa bağlı denk geldi çözdüm. Çünkü hiçbir yerde çözümünü bulamadım. Oyun açılırken hiç tepki vermiyor sorunu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şurdan izleyebilirsiniz. Şimdi ilk olarak steam'a giriyoruz CS:GO başlatma seçenekleri bu hatayı alanlar muhtemelen başlatma seçeneklerinde freq komutu var. Bu freq yazan kısımı siliyoruz tamam diyoruz oyuna giriyoruz. Hiçbir yerde çözümü olmamasına şaşırdım açıkcası. Kesin çözümdür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesin çözüm değil hocam bu. Benim oyunumun başlatma seçeneklerine bakınca freq komutu yok ona rağmen açılmıyor. Ekran kartını güncelledim windows 10 kullanıyorum onu da güncelledim. Oyunu 2 kere silip yükledim hiç bir fayda sağlamadı. Başka fikri olan varsa paylaşsın lütfen.
Uyumluluk giderme tarzı şeyi de yaptım olmadı.

Biri yardım etsin, aynı sorun bende var.

Görev yöneticisinden Steam'in bütün servislerini kapatıp Steam'i tekrar açın. Sorun çözülecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…