Çözüldü CS:GO Tepki Vermeme Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

isabela

Kilopat
Daha iki güne kadar hiçbir şey yok iken şuan oyuna giremiyorum. Tıklıyorum çalışıyor diyor fakat oyun açılmıyor. Oyun dosyalarını doğruladım olmadı, baştan yükledim yine olmadı. Lütfen bir çözüm bulun.

Çözüm
İlginiz için çok teşekkür ederim fakat çözümü buldum. Oyunun dosya konumundaki SweetFx Uninstall adlı komutu açtığımızda direkt grafik dosyasını siliyor ve sorun ortadan kalkıyor. Yeni gelen güncelleme ile grafik paketi çalışmamaya başlamış. Bu yüzden de oyunu açmıyormuş. Sorun çözüldüğüne göre konu kilit.
Buradan mı yazayım?

Oyunu silip baştan yükledim. Simge böyle oldu?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İlginiz için çok teşekkür ederim fakat çözümü buldum. Oyunun dosya konumundaki SweetFx Uninstall adlı komutu açtığımızda direkt grafik dosyasını siliyor ve sorun ortadan kalkıyor. Yeni gelen güncelleme ile grafik paketi çalışmamaya başlamış. Bu yüzden de oyunu açmıyormuş. Sorun çözüldüğüne göre konu kilit.

Çözüm
Biraz vakit geçmiş farkındayım ancak aynı sorun bende de oluştu. SweetFx Uninstall dosyasını bulamadım ben, hangi dosyadaydı. Arattım ancak bulamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00