CS:GO "Third Party Files Loaded" Hatası

Yer
İstanbul
Daha fazla  
CS:GO'da nedense bu hatayı alıyorum. Rekabetçi aradığımda bu sorun oluyor. Rekabetçi girmeden önce bir surf serverına giriyorum orada indirdiği bir şey yüzünden olabilir mi? Çık gir yapınca düzeliyor.

buneaq.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu tamamen silip yeniden yüklemeni, yapabilirsen format atmanı tavsiye ederim. 3. Parti yazılım yüklenmiş diyor virüs olabilir oyun bunu hile olarak algılayabilir, ben daha önce hiç yaşamadım ama bu sebepten VAC yiyen arkadaşlarım var.

Oyunu tamamen silip yeniden yüklemeni, yapabilirsen format atmanı tavsiye ederim. 3. Parti yazılım yüklenmiş diyor virüs olabilir oyun bunu hile olarak algılayabilir, ben daha önce hiç yaşamadım ama bu sebepten VAC yiyen arkadaşlarım var.
Sadece bahsettiğim surf sunucusuna girdikten sonra böyle hata veriyor. Oyuna girdiğimde o surf sunucusuna girmeyip direkt rekabetçi aratırsam sorun olmuyor.

bu sebepten VAC yiyen arkadaşlarım var.

VAC tanimlanabilir hile tespiti yapar. Virüsleri hile olarak algilayip rastgele yasaklama vermez.

orada indirdiği bir şey yüzünden olabilir mi?

Evet, sorun muhtemelen bundan kaynaklaniyor. Bu yeni gelen güncelleme ile alakali bir durum, cözümü de mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrica;

"Users are allowed to have third-party files on disk, but the files will be ignored when playing on such pure game servers. If users already loaded third-party files into game memory, then their game client must be restarted in order to connect to such pure game servers."

Burada da görebileceginiz üzere.

Peki bir şey daha sorucam. Videos klasörünün adını değiştirince arka plandaki videolar kullanılamaz hale geliyor ve FPS'e biraz da olsa katkı sağlıyor. Bunu yapmanın zararsız olmadığını biliyorum. Haci adlı biri sanırım paylaşmıştı bu olayı. Ben ne kadar sıkıntısı olmaz desem de birçok insan oyun dosyalarını değiştiriğim için ban yiyebileceğimi falan söyledi. Ben ne kadar bir sıkıntı olacağını düşünmesem de sana da sormak istedim. Herhangi bir zararı olur mu?

Ne tür dosyalari degistirdiginize ve bu degisikligin tam olarak ne yaptigina bagli. Konuyu biraz daha acarsaniz yardimci olabilirim.
Oyun içinde arka planda videolar oynar. Bu videoların bulunduğu bir klasör. Adını değiştirince arka plan siyah oluyor. CS:GO denince tanınan birisi kendisi. O söylemişti bu yöntemi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vac riski 0 diyor.
hac.png

Hicbir sey olmaz. Bu yöntemle VAC yeme ihtimaliniz sifir, cünkü oyunun cekirdek dosyalarina müdahale etmiyorsunuz. Sadece video oynatmasini engellediginiz icin yasaklama almazsiniz.
Tamam teşekkür ederim. Son olarak madem açtık bi konu burda sorayım şu kodlar arasında işe yaramayan var mı?
-freq 165 -refreshrate 165 -novid -nojoy -high -tickrate 128 -threads 12 +mat_disable_fancy_blending 1 +mat_specular 0 -d3d9ex

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı