CS:GO tier0.dll hatası

SYNESS

Femtopat
Daha fazla  
Map açılırken veya açıldıktan sonra tier0.dll hatası alıyorum. Videoları izledim, dosya doğruladım format attım hepsini denedim hiçbiri olmadı. Çözümünü bilen var mı?

Sistem özellikleri.
Ryzen 5 5600.
Gigabyte A520M S2H.
Sapphire Pulse RX6700.
Teamforce Vulcan 2x8 3600 MHz RAM.
Tem MP33 Pro 512 GB M.2 SSD.

Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\bin
Bu klasörde bulunan tier0.dll'yi bul ve kaldır, ardından oyun dosyalarını doğrulayıp tekrardan girmeyi dene.

Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\bin
Bu klasörde bulunan tier0.dll'yi bul ve kaldır, ardından oyun dosyalarını doğrulayıp tekrardan girmeyi dene.

Hocam kaç defa denediysem olmadı

Arkadaşlar önceden maplere yavaş giriyordu başlatma seçeneklerine -disable_d3D9ex bu kodu yazdığım zaman hızlı girmeye başladı fakat bu sefer tier0.dll hatası verdi

Hocam kaç defa denediysem olmadı

Arkadaşlar önceden maplere yavaş giriyordu başlatma seçeneklerine -disable_d3D9ex bu kodu yazdığım zaman hızlı girmeye başladı fakat bu sefer tier0.dll hatası verdi
dostum aynı şekil bendede öyleydi o kodu yazıyordum hızlı giriyordu bende oyunu sorunsuz oynuyordum fakat bir anda oyundan atmaya başladı benide muhtemelen amd ekran kartlarındaki bi yazılımdan kaynaklı olabilir bendede rx 6600 var bu sorunu genelde amd ekran kartlı kullanıcılarda gördüm çözümü basit aslında gpu iş yükü diye ayar var amd ekran kartı kısmında eğer yoksa yapacak bişey yok bu ayar genelde rx 500 serisinde oluyor ama benım kartımın modelinde yoktu yapamadım bi sende dene istersen belki sorunun çözülür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı