G Gimli7 Attopat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 58 31 Ağustos 2023 #1 Sadece rekabetçide kaç maç kazandığımı görebiliyorum. Beraberlik ve yenilgilere de nereden bakabilirim?
Sadece rekabetçide kaç maç kazandığımı görebiliyorum. Beraberlik ve yenilgilere de nereden bakabilirim?
S Smilesaurus Decipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 822 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #2 Maç izleme kısmından maçlarına bakabilirsin.
Muhterem Musti Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.570 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Ağustos 2023 #3 Smilesaurus dedi: Maç izleme kısmından maçlarına bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hepsini bulacağını zannetmiyorum. Gimli7 dedi: Sadece rekabetçide kaç maç kazandığımı görebiliyorum. Beraberlik ve yenilgilere de nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Kazandığınız rekabetçi maçların sayısı CS:GO profilinizde yazıyor.
Smilesaurus dedi: Maç izleme kısmından maçlarına bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hepsini bulacağını zannetmiyorum. Gimli7 dedi: Sadece rekabetçide kaç maç kazandığımı görebiliyorum. Beraberlik ve yenilgilere de nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Kazandığınız rekabetçi maçların sayısı CS:GO profilinizde yazıyor.