Enesanna Decapat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 246 10 Kasım 2024 #1 CS 1,6 da olduğu gibi şimdi CS:GO Jailbreak sunucusuna girmek istedim fakat girilemiyor. Sunucuya bağlanılıyor ekranında biraz durduktan sonra atıyor. Ne yapmam gerek?
CS 1,6 da olduğu gibi şimdi CS:GO Jailbreak sunucusuna girmek istedim fakat girilemiyor. Sunucuya bağlanılıyor ekranında biraz durduktan sonra atıyor. Ne yapmam gerek?
Enesanna Decapat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 246 10 Kasım 2024 #3 indirimcanavari dedi: Evet var. Genişletmek için tıkla... Neden giremiyorum?
7 739192 Decapat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.689 Makaleler 2 Çözümler 10 11 Kasım 2024 #4 Girememek derken neyi kastediyorsunuz anlamadım SS atabilir misiniz?
Enesanna Decapat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 246 12 Kasım 2024 #5 739192 dedi: Girememek derken neyi kastediyorsunuz anlamadım SS atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şu an evde değilim ama hani sunucuya basarsın ve kaynaklar yükleniyor gibi yazılar olur, o ekranda 10 saniye falan kalıyor geri atıyor oyundan.
739192 dedi: Girememek derken neyi kastediyorsunuz anlamadım SS atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şu an evde değilim ama hani sunucuya basarsın ve kaynaklar yükleniyor gibi yazılar olur, o ekranda 10 saniye falan kalıyor geri atıyor oyundan.
E EnesKys Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #6 Enesanna dedi: Şu an evde değilim ama hani sunucuya basarsın ve kaynaklar yükleniyor gibi yazılar olur, o ekranda 10 saniye falan kalıyor geri atıyor oyundan. Genişletmek için tıkla... Hocam girebiliyor musunuz ben de ona göre legacy versiyonu indireceğim.
Enesanna dedi: Şu an evde değilim ama hani sunucuya basarsın ve kaynaklar yükleniyor gibi yazılar olur, o ekranda 10 saniye falan kalıyor geri atıyor oyundan. Genişletmek için tıkla... Hocam girebiliyor musunuz ben de ona göre legacy versiyonu indireceğim.
Enesanna Decapat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 246 21 Ocak 2025 #7 EnesKys dedi: Hocam girebiliyor musunuz ben de ona göre legacy versiyonu indireceğim. Genişletmek için tıkla... Giremedim fakat yine de indirebilirsiniz. Bazen arada botlarla oynamak sarıyor
EnesKys dedi: Hocam girebiliyor musunuz ben de ona göre legacy versiyonu indireceğim. Genişletmek için tıkla... Giremedim fakat yine de indirebilirsiniz. Bazen arada botlarla oynamak sarıyor