CS:GO topluluk sunucularına giremiyorum

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bugün arkadaşımın steam hesabından family share yöntemiyle kendi hesabıma CS:GO aldım. Oyun mükemmel bir şekilde çalışıyor fakat multiplayer oynamak için topluluk sunucularına giriyorum. Ama serverlara tıklayınca oyuna katılınıyor diyor. Sonra oyuna girilemedi diyor. Ayrıca steam betadayım. @Recep Baltaş @MF @FireStorm @son_goku @Akif @BilgisayarKurdu

Son düzenleme:
Topluluk sunucularına giremiyorum. Bir sürü server var tıklıyorum girmiyor. Yani ben şimdi bu oyunun topluluk sunucularına giremeyecek miyim? Bir de oyun bul diye bir şey var ona giriyorum. Ama bir türlü giremiyor.

Başka mod derken. Pek bilgim yok. Biraz daha açar mısınız? @Akif
Güncelleme: Basit eğlence modunda oyun arıyorum 7 dakikadır ama hala bulabilmiş değil.

Son düzenleme:
Senin cevabın bende arkadaşım şu videoyu izlersen sorunun giderilecektir emin ol iyi seyirler
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üstteki video olmazsa Library>CS:GO sağ tık Properties > Local Files sekmesi (3.sekme) > ordan en alttaki yani 4. şeye tıklarmısınız bende öyle çözüldü. Fakat çözümünde her girişte yapmalısınız yaziyordu bende tek yapışta oldu.

Bende o vıdeoda soylenılen donma 1 sanıye oluyor gecıyor. Sag altta uzun bır yazı oluyor ve bir buçuk saat bekledim o ekranı geçmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ben galiba neden olduğunu biliyorum. Şimdi neredeyse bütün siteler yavaş yavaş çöküyor hatta benim geçmişimdeki sitelere neredeyse hiçbirine giremiyorum. Biri hariç o da Prooyun dostum. Etrafta şöyle bir söylenti var ki Prooyun bu siteleri hackliyor neden çünkü Prooyun dışındaki neredeyse tüm siteler şu anda açılmıyor. Ama Prooyun'un hiçbir serveri kapalı değil. (Admin kapatmadığı sürece) İşte bu yüzden maalesef Steam'in bu soruna çözüm getirmesini bekleyeceğiz gibi duruyor. Yani durumlar böyle umarım yardımcı olabilmişimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…