Girilebilir, CS2'nin betalarından csgo_legacy'i seçin. Oyun indikten sonra başlatırken artık CS:GO açabileceksiniz. Oradan da normalde nasıl yapıyorsanız o şekilde topluluk sunucularında oynayabilirsiniz.
Girilebilir, CS2'nin betalarından csgo_legacy'i seçin. Oyun indikten sonra başlatırken artık CS:GO açabileceksiniz. Oradan da normalde nasıl yapıyorsanız o şekilde topluluk sunucularında oynayabilirsiniz.
Ben eskiden bir tane rusların oynadığı basit eğlence sunucusunda oynuyordum. CS2 çıkmasına rağmen yine de bir 18-19 kişi aktifti, acaba şu an ne durumdadır?
Ha birde, CS2'de surf yapılmıyor doğru düzgün. Eğimli köşelerde hızınız hız bir anda 0'a düşüyor.
Ben eskiden bir tane Rusların oynadığı basit eğlence sunucusunda oynuyordum. CS2 çıkmasına rağmen yine de bir 18-19 kişi aktifti, acaba şu an ne durumdadır?
Ha bir de, CS2'de surf yapılmıyor doğru düzgün. Eğimli köşelerde hızınız hız bir anda 0'a düşüyor.