Tombiyartuz Centipat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #1 Abiler CS:GO tamamen kapandı ama ben hala oynamak istediğimden legacy indirdim ve IP ile nasıl serverlere gireceğim?
Abiler CS:GO tamamen kapandı ama ben hala oynamak istediğimden legacy indirdim ve IP ile nasıl serverlere gireceğim?
pisuscosplay Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 695 Makaleler 1 Çözümler 3 4 Ekim 2024 #2 Elinde herhangi bir sunucunun adresi var mı? Varsa konsola connect yazdıktan sonra adresi girmen yeterli olur.
Elinde herhangi bir sunucunun adresi var mı? Varsa konsola connect yazdıktan sonra adresi girmen yeterli olur.
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.924 Çözümler 43 4 Ekim 2024 #3 CS:GO servers yazarsaniz internette var birkac sunucu connect yazip IP adresini yazip girebilirisin.
Tombiyartuz Centipat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #4 yorumlarınızı yeni gördüm ama artık gerek yok 7launcherden indirdim böyle daha iyi. CEVAP VERDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
yorumlarınızı yeni gördüm ama artık gerek yok 7launcherden indirdim böyle daha iyi. CEVAP VERDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.