Çözüldü CS:GO topluluk sunucusundan ban yenir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

513974

Decapat
Merhaba CS:GO'da topluluk sunucusundayken 9-10 kişi beni hile diye reportladılar da sizce topluluk sunucusunda Overwatch düşme ihtimalim var mı?

Çözüm
Yoldaş ve Rekabetçi dışı hiçbir report işlemez ve overwatch'a düşmez. Şöyle bir istisna var, report yersin ama o gün çok fazla maç atmışsındır ve hilesindir, o zaman bir ihtimal ama %0.1 gibi bir ihtimal bu da.
Yoldaş ve Rekabetçi dışı hiçbir report işlemez ve overwatch'a düşmez. Şöyle bir istisna var, report yersin ama o gün çok fazla maç atmışsındır ve hilesindir, o zaman bir ihtimal ama %0.1 gibi bir ihtimal bu da.

Çözüm
Yoldaş ve rekabetçi dışı hiçbir report işlemez ve Overwatch'a düşmez. Şöyle bir istisna var, report yersin ama o gün çok fazla maç atmışsındır ve hilesindir, o zaman bir ihtimal ama %0.1 gibi bir ihtimal bu da.

Zaten hile kullanmıyorum da fazla reportdan dolayı Overwatch ban yer miyim diye düşünmüştüm teşekkür ederim cevabınız için.

Zaten hile kullanmıyorum da fazla reportdan dolayı Overwatch ban yer miyim diye düşünmüştüm teşekkür ederim cevabınız için.
Yok zaten örnek olarak dedim hilesindiri yoksa hile olup konu açacak kişilerden değilsindir zaten. Ban yemezsin sorun olmaz, overwatch dediğimiz tek şey rekabetçi ve yoldaşta var, diğer hiçbir modda yok.

Merhaba CS:GO'da topluluk sunucusundayken 9-10 kişi beni hile diye reportladılar da sizce topluluk sunucusunda Overwatch düşme ihtimalim var mı?

Hile olmadığınız sürece 9-10 kişiyi bırak 10000 kişe bile reportlasa ban yemezsiniz. Benim bildiğim hile olmadığı halde ban yiyen tek kişi Xantares'idi. Onun da banı zaten açıldı.

Bende CS'ye yeni başladım, 3 tane ranked attım ve paso topluluk sunucularında takılıyorum beni de reportluyorlar şu anlık bir şey yok yemezsin herhalde.

Çok fazla report yerseniz bir zaman sonra güven faktörünüz düşebiliyor, ancak bunun için gerçekten çok fazla report yemeniz gerekiyor.

Çözemedim vallahi, daha oyunun hareket kavramını dahi çözemedim, aimim iyi sadece yani, ki hile olsam zaten zıplaya zıplaya herkese 1 tane atarım bunları bildikleri halde hile demeleri ironik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı