MelonMusk Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #1 Merhaba, arkadaşlarla vs atıyorduk arkadaşlarımdan biri diğerini vurdu ban yedi ban açma var mı?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 17 Ağustos 2022 #2 Kalıcı yasaklandıysa sunucu admini ile vs iletişime geçmeniz gerekir, kendiliğinden açılacağını sanmıyorum herhangi bir süresi yoksa tabii. Artı 0 Eksi
Kalıcı yasaklandıysa sunucu admini ile vs iletişime geçmeniz gerekir, kendiliğinden açılacağını sanmıyorum herhangi bir süresi yoksa tabii.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 17 Ağustos 2022 #3 MelonMusk dedi: Merhaba, arkadaşlarla vs atıyorduk arkadaşlarımdan biri diğerini vurdu ban yedi ban açma var mı? Genişletmek için tıkla... Yok bekleyecek o cezanın bitmesini. Artı 0 Eksi
MelonMusk dedi: Merhaba, arkadaşlarla vs atıyorduk arkadaşlarımdan biri diğerini vurdu ban yedi ban açma var mı? Genişletmek için tıkla... Yok bekleyecek o cezanın bitmesini.
397448 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.861 Makaleler 1 Çözümler 11 17 Ağustos 2022 #4 Ordan ban yediyse başka bir sunucuya geçin. Farz değil ya. Artı 0 Eksi
KS KS MelonMusk Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #5 Metin Eren Türkmen dedi: Kalıcı yasaklandıysa sunucu admini ile vs iletişime geçmeniz gerekir, kendiliğinden açılacağını sanmıyorum herhangi bir süresi yoksa tabii. Genişletmek için tıkla... Yok biraz yanlış anlattım. Sunucuyu ben açtım arkadaşlara davet attım öyle vs attık. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Kalıcı yasaklandıysa sunucu admini ile vs iletişime geçmeniz gerekir, kendiliğinden açılacağını sanmıyorum herhangi bir süresi yoksa tabii. Genişletmek için tıkla... Yok biraz yanlış anlattım. Sunucuyu ben açtım arkadaşlara davet attım öyle vs attık.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 17 Ağustos 2022 #6 MelonMusk dedi: Yok biraz yanlış anlattım. Sunucuyu ben açtım arkadaşlara davet attım öyle vs attık. Genişletmek için tıkla... Yeni lobi kurunca giremiyor musunuz? Artı 0 Eksi
MelonMusk dedi: Yok biraz yanlış anlattım. Sunucuyu ben açtım arkadaşlara davet attım öyle vs attık. Genişletmek için tıkla... Yeni lobi kurunca giremiyor musunuz?
elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.967 Çözümler 7 17 Ağustos 2022 #7 MelonMusk dedi: Yok biraz yanlış anlattım. Sunucuyu ben açtım arkadaşlara davet attım öyle vs attık. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani ? Sunucuyu sen açıp nasıl banlanabiliyor ki ? Artı 0 Eksi
MelonMusk dedi: Yok biraz yanlış anlattım. Sunucuyu ben açtım arkadaşlara davet attım öyle vs attık. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani ? Sunucuyu sen açıp nasıl banlanabiliyor ki ?
Kleapsien26 Picopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 790 Çözümler 1 17 Ağustos 2022 #8 CS 1.6 ve CS:GO adminleri ölünce yediremiyor TW istiyor veya sunucudan atıyor. Artı 0 Eksi
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 17 Ağustos 2022 #9 Sunucuyu kuran ve banlanan arkadaş oyundan çıksın girsin biraz beklesin sorun düzelir. Sonraki oynadığınızda kuran kişi mp_autokick 0 kodunu yazsın. Artı 0 Eksi
Sunucuyu kuran ve banlanan arkadaş oyundan çıksın girsin biraz beklesin sorun düzelir. Sonraki oynadığınızda kuran kişi mp_autokick 0 kodunu yazsın.
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 17 Ağustos 2022 #10 elon_muskk dedi: Nasıl yani? Sunucuyu sen açıp nasıl banlanabiliyor ki? Genişletmek için tıkla... Rekabetçi modu açmış büyük ihtimal 3 kere de takım arkadaşını öldürmüştür. Artı 0 Eksi
elon_muskk dedi: Nasıl yani? Sunucuyu sen açıp nasıl banlanabiliyor ki? Genişletmek için tıkla... Rekabetçi modu açmış büyük ihtimal 3 kere de takım arkadaşını öldürmüştür.