H hako66 Decapat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 89 8 Haziran 2021 #41 roostec dedi: 2 hafta içinde Prime alırsan hayır ama almazsan gidecek. Genişletmek için tıkla... Ya moralim bozuldu benim ama ben toplulukta Jailbreak oynarım o zaman.
roostec dedi: 2 hafta içinde Prime alırsan hayır ama almazsan gidecek. Genişletmek için tıkla... Ya moralim bozuldu benim ama ben toplulukta Jailbreak oynarım o zaman.
V Valentine41 Zeptopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #42 toxiclerin 10 yaşında olduğunu düşünürsek toxic kalmadı
Asitadam Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 258 Yer Bakü 13 Aralık 2021 #43 ardausp1 dedi: CS:GO Vanguard gibi bir hile koruma sistemi yapana kadar asla bitmez ya da ban yemez. Genişletmek için tıkla... Vanguard da bazı yöntemlerle bypass ediliyor. Hatta Vanguard'ın bug bounty programı var. Riot bile Vanguard'a güvenmiyor yani.
ardausp1 dedi: CS:GO Vanguard gibi bir hile koruma sistemi yapana kadar asla bitmez ya da ban yemez. Genişletmek için tıkla... Vanguard da bazı yöntemlerle bypass ediliyor. Hatta Vanguard'ın bug bounty programı var. Riot bile Vanguard'a güvenmiyor yani.