C Cesegokopegi Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #1 Selamlar, bu operasyondaki görevleri yapınca düşen TP bonuslarını kullanmazsak siliniyor mu? Koleksiyon olarak envanterde tutmayı düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2022
Selamlar, bu operasyondaki görevleri yapınca düşen TP bonuslarını kullanmazsak siliniyor mu? Koleksiyon olarak envanterde tutmayı düşünüyorum.
Ainnt Megapat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 882 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #2 Hayır. Sen kullanana kadar envanterinde kalıyor. Ama saklamana gerek yok. Çünkü satılmıyor. Takas edilmiyor. Kullan gitsin. Her biri 1 level veriyor zaten.
Hayır. Sen kullanana kadar envanterinde kalıyor. Ama saklamana gerek yok. Çünkü satılmıyor. Takas edilmiyor. Kullan gitsin. Her biri 1 level veriyor zaten.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.572 Çözümler 19 4 Şubat 2022 #3 Cesegokopegi dedi: Selamlar, bu operasyondaki görevleri yapınca düşen TP bonuslarını kullanmazsak siliniyor mu? Koleksiyon olarak envanterde tutmayı düşünüyorum. Eki Görüntüle 1295069 Genişletmek için tıkla... Tutabilirsin. Bir problem olmaz. Genelde yeni yıl rozetini almak için eksik olursa kullanıyorum.
Cesegokopegi dedi: Selamlar, bu operasyondaki görevleri yapınca düşen TP bonuslarını kullanmazsak siliniyor mu? Koleksiyon olarak envanterde tutmayı düşünüyorum. Eki Görüntüle 1295069 Genişletmek için tıkla... Tutabilirsin. Bir problem olmaz. Genelde yeni yıl rozetini almak için eksik olursa kullanıyorum.