CS:GO TP nasıl kasılır?

ByrghiR

Hectopat
Arkadaşlar malum Steam Yaz İndirimleri geldi ben de seçkini aldım. Galiba artık drop serverları vs. işe yaramıyormuş. Sadece elo atladığımda drop düşüyormuş. Bildiğiniz bir TP kasma taktiği var mı? Ölüm maçında konsola +left yazıp AFK bırakırsam drop düşer mi(TP kazanır mıyım)?

Bildiğiniz bir TP kasma taktiği var mı? Ölüm maçında konsola +left yazıp AFK bırakırsam drop düşer mi(TP kazanır mıyım)?
Hayır.

1: Rekabetçi – Dakika başı 8.6 XP​

XP Hesabı: Kazanılan Raunt x 30
Ortalama XP: 390
Ortalama Süre: 45 dk

Rekabetçi moddaki oyunlar yaklaşık 45 dakika sürüyor. Bu modda alacağımız XP, takımımızın kazandığı raunt sayısına bağlı olarak hesaplanıyor. Bunun için bireysel performansınız kötüyse ve iyi bir takımla oynuyorsanız rekabetçi modda tecrübelenmek sizin için avantajlı olabilir. Bu moddaki haftalık bonusu da unutmamak lazım.

2: Yıkım – Dakika başı 8 XP​

XP Hesabı: Skorunuz x 4.0
Ortalama XP: 120
Ortalama Süre: 15 dk

Yıkım modu fazla oynanmasa da en çok XP veren modlardan bir tanesi. Bireysel performansınıza güveniyorsanız bu modda seri seri maç atmanız CS:GO level kasma için yararınıza olacaktır.

3: Silah yarışı – Dakika başı 7.5 XP​

XP Hesabı: Skorunuz x 1.5
Ortalama XP: 45
Ortalama Süre: 6 dk

Silah yarışı modunda rekabetçi modunun aksine aldığınız skor tamamen kişisel performansınız üzerine kurulu. Ortalama altı dakika içinde biten bu oyun modunda dakika başı aşağı yukarı 7.5 XP kazanabiliyorsunuz. Kişisel performansınızla bu değeri aşağı veya yukarı çekmeniz mümkün.

4: Ölüm maçı – Dakika başı 6 XP​

XP Hesabı: Skorunuz x 0.2
Ortalama XP: 60
Oyun Süresi: 10 dk

Ölüm maçı modunda kazandığınız XP kişisel performansınıza göre değişmekte. Bunun için kendinize güveniyorsanız, ortalamadan daha yüksek bir skor yapacağınıza inanıyorsanız ölüm maçı oynamanız da sizin için faydalı olabilir.

5: Basit eğlence – Dakika başı 4 XP​

XP Hesabı: Skorunuz x 4.0
Ortalama XP: 80
Ortalama Süre: 20 dk

Arkadaşlar malum Steam Yaz İndirimleri geldi ben de seçkini aldım. Galiba artık drop serverları vs. işe yaramıyormuş. Sadece elo atladığımda drop düşüyormuş. Bildiğiniz bir TP kasma taktiği var mı? Ölüm maçında konsola +left yazıp AFK bırakırsam drop düşer mi(TP kazanır mıyım)?
Uzun rekabetçi giererek, Artık afk ile tp kasılmıyor. Adam gibi oyununuzu oynayın, haysiyetsizliğe gerek yok.

Yanlış bilgi TP gelmez drop düşüyor.

İlla drop düşmesi için XP atlamak gerekmiyor güncelleme gelmediyse yeni.
1688557140472.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı