CS:GO trade up önerisi

Ali Yusuff

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar CS:GO'da 60 liraya Player two (100 lira) için 2 gündür trade up arıyorum. Önerebileceğiniz güzel trade uplar var mı?

Kanka, ben de arıyorum ama ucuz ve kaliteli olarak 10 tane galil soğuk füzyon iyi karlı. 10 tane galil kara kum da karlı. Bir de 10 tane glock yılan derisi var, o da bayağı karlı ama paran varsa 10 tane negev aslan balığı deneyebilirsin. Bulursan bana da söyle.
kanka bende arıyorm ama ucuz ve kaliteli olarak 10 tane galil soğuk füzyon iyi karlı 10 tane galil kara kum da karlı bide 10 tane glock yılan derisi var o da baya karlı ama paran varsa 10 tane negev aslan balığı deneyebilirsin bulursan bana da söyle
7 tane famas yırtık ve 3 tane usp motor kontrol ak 47 çıkartıyor tutturursan 80 100 tl arası parayı gömersin

Float değerleri ne peki bir de ben bir tane buldum çok güzel 4 tane Mac10 dana derisi veya R8 revolver Nitro (eskimiş) float 0.43 altı olacak ve 6 tane MP9 portakal kabuğu (görevde kullanılmış) float 0.32 altı olacak trade up değeri 1 dolar tradeupspy sitesinden gelenelere bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…