397448 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.861 Makaleler 1 Çözümler 11 24 Haziran 2022 #1 Chrome üzerinden CS:GO trader eklentisi ekledim. Gizlilik kaydında tuş vuruşu fare hareketleri vs. kaydettiğini söylemiş. Güvenilir mi? Kaldırmalı mıyım? CS2 Trader - Steam Trading Enhancer - Chrome Web Store Extension to help with CS2 trading, trade-lock countdown, in-browser inspect, doppler phases, prices, float values, etc chrome.google.com Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2022
Chrome üzerinden CS:GO trader eklentisi ekledim. Gizlilik kaydında tuş vuruşu fare hareketleri vs. kaydettiğini söylemiş. Güvenilir mi? Kaldırmalı mıyım? CS2 Trader - Steam Trading Enhancer - Chrome Web Store Extension to help with CS2 trading, trade-lock countdown, in-browser inspect, doppler phases, prices, float values, etc chrome.google.com
ertekin.kubilay Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 916 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yönetici 25 Haziran 2022 #2 Ne için kullanıldığını bilmiyorum, ancak kayıt ettiği hareketler zorunda değilsen beni direkt olarak sil diyor zaten.
Ne için kullanıldığını bilmiyorum, ancak kayıt ettiği hareketler zorunda değilsen beni direkt olarak sil diyor zaten.
397448 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.861 Makaleler 1 Çözümler 11 25 Haziran 2022 #3 ertekin.kubilay dedi: Ne için kullanıldığını bilmiyorum, ancak kayıt ettiği hareketler zorunda değilsen beni direkt olarak sil diyor zaten. Genişletmek için tıkla... Ama çoğu büyük trader kullanıyor. En çok kullanan eklentilerden birisi.
ertekin.kubilay dedi: Ne için kullanıldığını bilmiyorum, ancak kayıt ettiği hareketler zorunda değilsen beni direkt olarak sil diyor zaten. Genişletmek için tıkla... Ama çoğu büyük trader kullanıyor. En çok kullanan eklentilerden birisi.
ertekin.kubilay Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 916 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yönetici 25 Haziran 2022 #4 397448 dedi: Ama çoğu büyük trader kullanıyor. En çok kullanan eklentilerden birisi. Genişletmek için tıkla... Orijinal eklenti olduğuna eminsen kullan öyleyse.
397448 dedi: Ama çoğu büyük trader kullanıyor. En çok kullanan eklentilerden birisi. Genişletmek için tıkla... Orijinal eklenti olduğuna eminsen kullan öyleyse.