Troll değil hocam oyunu mahvediyorlar, 12 de geldim işten 2 el oynayıp çıkıcam 1 el lose aldım 2. elimde bu oldu. Trollerken oynarsın, gülersin eğlenirsin, herkes negev alır, full bıçak gidersin. Bunlar toxiclik yapıyor.
Troller maalesef bu oyunda bitmeyecek. Ama maçında bunun önüne geçmek için arkadaşlarınla girebilirsin. Rank çok önemsemiyorsan senin de ara sıra maçları trollemeni öneririm. Hıncını masumlardan çıkarmak yanlış olsa da zevk veriyor.
Troll değil hocam oyunu mahvediyorlar, G12 de geldim işten 2 el oynayıp çıkacağım 1 el lose aldım 2. elimde bu oldu. Trollerken oynarsın, gülersin eğlenirsin, herkes negev alır, Full bıçak gidersin. Bunlar toxiclik yapıyor.
Troll değil hocam oyunu mahvediyorlar, 12 de geldim işten 2 el oynayıp çıkıcağım, 1 el lose aldım 2. elimde bu oldu. Trollerken oynarsın, gülersin eğlenirsin, herkes negev alır, full bıçak gidersin. Bunlar toxiclik yapıyor.
Merhaba, rekabetçi oyun giriyoruz Duo. 3 tane avel geliyor trollüyor. Nisan ayından beri aynılar, ban yemiyorlar. Bu gibi durumlarda ne yapılmalı, kaç dk AFK kalınca oyundan atar AFK kalacağım kalamıyorum.
Merhaba, rekabetçi oyun giriyoruz Duo. 3 tane avel geliyor trollüyor. Nisan ayından beri aynılar, ban yemiyorlar. Bu gibi durumlarda ne yapılmalı, kaç dk AFK kalınca oyundan atar AFK kalacağım kalamıyorum.