CS:GO trollerine karşı ne yapılmalı?

kantır kaç yıllık 20 yıllık falan, ne olduğu belli, valve'in her oyununun kitlesi yerlerdedir.
Oyunu paralı yapmaları lazım hocam ve pahalı olup güzel bir sistem istemeli valve oyunlarının kitlesi böyle güzel olur.

Oyunu paralı yapmaları lazım hocam ve pahalı olup güzel bir sistem istemeli valve oyunlarının kitlesi böyle güzel olur.
paralıydı zaten kapıları açtılar. şimdi cs2 diye bir şey çıkarmışlar tamamen şalvarlı komedi. valve'in oyunlarının özelliği herkesin açıp oynayabileceği şeyler olması. bir de kalıplaşmış bir şey artık. adı "kantır" olan hiçbir şeyi bir kalem efendisi yapamazsın. oyunun temel mantığı da terörist olup adam vurarak bomba kurmak.

FPS oyunlarının genel mantığı bu değil mi?

Adam vur tamam da niye terörist oluyorsun ayrıca FPS oyunlarının genel kitlesi de belli. İçinde rekabet unsuru olan oyunlarda böyle trollemeler olur. Böyle şeylere katlanamayan solitaire açsın. Ama ben olsam biri trollüyorsa ben de trollerim. Bunun çözümü budur.

CS2 abartılan gereksiz bir şey bu arada grafik Update'i yapıp sisleri yapıp yeni oyun diye koymuslar önümüze.
Tabii ki fakat kantıra yeni bir şey gelmesine de gerek yok benim görüşüme göre. Yıllardır aynı oyun, oyuna revolver ya da yeni skin ekleniyor pek değişen bir şey yok. Tadı bozulmamış bence CS2'nin hiçbir sorunu yok. Ben de hiç heyecanlanmadım CS2 geliyor diye. Ama gönlüm hep bi cobblestone, bi assault'u arıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…