The Texas Chainsaw Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #11 firatbtw dedi: Steam'de biraz vakit harcayarak aslında kendi beğeninize ve fiyatlandırmanıza göre skin bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... evet öyle yapacağım pc umarım cs kaldırır valo 60 fps ama bilemiyorum
firatbtw dedi: Steam'de biraz vakit harcayarak aslında kendi beğeninize ve fiyatlandırmanıza göre skin bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... evet öyle yapacağım pc umarım cs kaldırır valo 60 fps ama bilemiyorum
firatbtw Decapat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 247 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #12 The Texas Chainsaw dedi: evet öyle yapacağım pc umarım cs kaldırır valo 60 fps ama bilemiyorum Genişletmek için tıkla... Deneyimlemeden Steam'e hesabınıza para yüklemeyin derim. Zararlı çıkarsınız. İlk başta FPS Değerlerinze vs. bakın.
The Texas Chainsaw dedi: evet öyle yapacağım pc umarım cs kaldırır valo 60 fps ama bilemiyorum Genişletmek için tıkla... Deneyimlemeden Steam'e hesabınıza para yüklemeyin derim. Zararlı çıkarsınız. İlk başta FPS Değerlerinze vs. bakın.
The Texas Chainsaw Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #13 firatbtw dedi: Deneyimlemeden Steam'e hesabınıza para yüklemeyin derim. Zararlı çıkarsınız. İlk başta FPS Değerlerinze vs. bakın. Genişletmek için tıkla... evet kaldırırsa cs döneceğim
firatbtw dedi: Deneyimlemeden Steam'e hesabınıza para yüklemeyin derim. Zararlı çıkarsınız. İlk başta FPS Değerlerinze vs. bakın. Genişletmek için tıkla... evet kaldırırsa cs döneceğim