CS:GO turnuvası için Steam bağlama istiyor güvenilir mi?

Darknetxx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Instagram'da CS:GO turnuvası gördüm 16 takım 1K ödül.
Katılmak için başvuru formu doldurdum daha sonra bana 75+ kişi başvurduğu ama seçildiğimiz için bize ulaşıldığı yazıldı. Ama turnuva FACEIT'ten değil turnuvayı yapanların kendi internet sitesinden ve siteye takımdaki herkesin Steam bağlaması gerekiyor bu yüzden güvenemedim pek bir kontrol edebilir misiniz bir sıkıntı çıkar mı acaba? Verdikleri siteden takım oluşturup site içinden turnuvaya girmek gerekiyor o yüzden takımdaki herkesin Steam bağlaması gerekiyor. Bağla deyince Steam aşağıdaki uyarıyı veriyor hesap çalınma gibi bir durum olabilir mi acaba? Site linki TEAMWARS

Dosya Ekleri

• IMG_20221110_214505.jpg
    324,5 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_20221110_214443.jpg
    204,1 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_20221110_214637.jpg
    88,9 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_20221110_214651.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_20221110_214935.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
Açıkçası bana pek güven vermedi. Böyle bir turnuvayı ilk kez sizden duyuyorum.
Ve koskoca FACEIT varken neden yeni anticheat yapmışlar ki? Ben olsam güvenmezdim.

Bence güvenmemelisin bu tarz siteler yüzünden 7 senelik Steam hesabım VAC yedi maalesef ki...

Para ödülü olsa bile yine de böyle riskler almaya değmez. Cidden hiç güvenilir gelmiyor.

Betasinda oynadim sorun olmaz diye dusunuyorum eger yanlisim yoksa once Tarayici icerisinden Steam giris yapip sonra baglanmak istediginiz siteye direk login yaparsaniz sorun yasama olasiliginiz daha da dusuyor.

Sayfayı ve bağlama isteyen siteyi atma şansınız var mı?
TEAMWARS buyrun site linki bu

Betasinda oynadim sorun olmaz diye dusunuyorum eger yanlisim yoksa once tarayici icerisinden Steam giris yapip sonra baglanmak istediginiz siteye direk login yaparsaniz sorun yasama olasiliginiz daha da dusuyor.

Çalınma ihtimali var mı hocam hesabın çünkü Steam hesabım dolu biraz.

Hocam FACEIT kendi anticheati varken bana yalan gibi geldi riske atmaya değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…