Lykoe Centipat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2020 #1 Mesela CS:GO'da sürekli eğilemiyorum. Sürekli bir tuşa basılı tutamıyorum. Sürekli bas çek yapıyormuş gibi oluyor. Bunun sebebi nedir bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Şubat 2020
Mesela CS:GO'da sürekli eğilemiyorum. Sürekli bir tuşa basılı tutamıyorum. Sürekli bas çek yapıyormuş gibi oluyor. Bunun sebebi nedir bilmiyorum.
fvz_krkyn Kilopat Katılım 29 Nisan 2018 Mesajlar 599 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2020 #2 Lykoe dedi: Mesela CS:GO'da sürekli eğilemiyorum. Sürekli bir tuşa basılı tutamıyorum. Sürekli bas çek yapıyormuş gibi oluyor. Bunun sebebi nedir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var sorunu şu şekilde yapıyorum karakter ayağa kalkınca bende elimi CTRL'den kaldırıp tekrar bastığımda oluyor. Artı 0 Eksi
Lykoe dedi: Mesela CS:GO'da sürekli eğilemiyorum. Sürekli bir tuşa basılı tutamıyorum. Sürekli bas çek yapıyormuş gibi oluyor. Bunun sebebi nedir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var sorunu şu şekilde yapıyorum karakter ayağa kalkınca bende elimi CTRL'den kaldırıp tekrar bastığımda oluyor.
KS KS Lykoe Centipat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2020 #3 nnasıl düzelticez ya bunu Artı 0 Eksi
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 29 Şubat 2020 #4 Sürekli eğilip kalkmana izin vermez zaten. Herkeste durum böyledir. Artı 0 Eksi
KS KS Lykoe Centipat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2020 #5 CillianMurphy dedi: Sürekli eğilip kalkmana izin vermez zaten. Herkeste durum böyledir. Genişletmek için tıkla... Öyyle değil dostum bildiiğin CTRL basılı tutamıyorum anlayacağın sürrekli bassıp bırakıyormuşum gibi oluyor. Artı 0 Eksi
CillianMurphy dedi: Sürekli eğilip kalkmana izin vermez zaten. Herkeste durum böyledir. Genişletmek için tıkla... Öyyle değil dostum bildiiğin CTRL basılı tutamıyorum anlayacağın sürrekli bassıp bırakıyormuşum gibi oluyor.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 29 Şubat 2020 #6 Oyun dosyalarını doğrula. Ayarlardan klavye ayarlarını sıfırla. Bunlar çözüm üretmezse klavyede problem var demektir. Artı 0 Eksi
Oyun dosyalarını doğrula. Ayarlardan klavye ayarlarını sıfırla. Bunlar çözüm üretmezse klavyede problem var demektir.
KS KS Lykoe Centipat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2020 #7 Dostum ssadece o oyunda değil her yerde aynı soorun var. CillianMurphy dedi: Oyun dosyalarını doğrula. Ayarlardan klavye ayarlarını sıfırla. Bunlar çözüm üretmezse klavyede problem var demektir. Genişletmek için tıkla... Dostum her yerde aynı sorun oyunlarda değil ssadece. Artı 0 Eksi
Dostum ssadece o oyunda değil her yerde aynı soorun var. CillianMurphy dedi: Oyun dosyalarını doğrula. Ayarlardan klavye ayarlarını sıfırla. Bunlar çözüm üretmezse klavyede problem var demektir. Genişletmek için tıkla... Dostum her yerde aynı sorun oyunlarda değil ssadece.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 29 Şubat 2020 #8 Klavyede problem var o zaman. Başka klavye ile dene. Daha sağlıklı sonuca ulaşırsın. Artı 0 Eksi