8TURK8 Hectopat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2020 #1 Merhaba Counter-Strike global offansive da glock 18 silahını kullanırken sağ tıka basınca 3'lü moda alıyor. Fakat üçlü moda alındığını sağ alt köşedeki mermi göstergesinin yanında veya üstünde görmüyorum bu özelliği nasıl açabiliriz? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Şubat 2020
Merhaba Counter-Strike global offansive da glock 18 silahını kullanırken sağ tıka basınca 3'lü moda alıyor. Fakat üçlü moda alındığını sağ alt köşedeki mermi göstergesinin yanında veya üstünde görmüyorum bu özelliği nasıl açabiliriz?
Çözüm tristessehivernale 29 Şubat 2020 Açılan bir şey değil, zaten olan bir şey. Config kullanıyorsan sıfırla.
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 29 Şubat 2020 #2 Açılan bir şey değil, zaten olan bir şey. Config kullanıyorsan sıfırla. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS 8TURK8 Hectopat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2020 #3 tristessehivernale dedi: Açılan bir şey değil, zaten olan bir şey. Config kullanıyorsan sıfırla. Genişletmek için tıkla... Yani onu kullanan bir komut mu var? Eğer öyle ise bu komut nedir? Config sıfırlamak istemiyorum birçok ayarım var. Artı 0 Eksi
tristessehivernale dedi: Açılan bir şey değil, zaten olan bir şey. Config kullanıyorsan sıfırla. Genişletmek için tıkla... Yani onu kullanan bir komut mu var? Eğer öyle ise bu komut nedir? Config sıfırlamak istemiyorum birçok ayarım var.
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 1 Mart 2020 #4 Komutu bilmiyorum dostum. Diyorum ki zaten default'da hiçbir şey gerektirmeden görünen bir şey. Artı 0 Eksi
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 1 Mart 2020 #5 Anladığım kadarıyla silahın tekli/üçlü modda olduğunu gösteren bir ibare arıyorsun. Ben yok diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Anladığım kadarıyla silahın tekli/üçlü modda olduğunu gösteren bir ibare arıyorsun. Ben yok diye biliyorum.
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 1 Mart 2020 #6 Sağ altta mermi göstergesinde 3 tane içi boş kurşun oluyor, üçlü atış modu açıkken o kurşunların içi dolu oluyor. Artı 0 Eksi
Sağ altta mermi göstergesinde 3 tane içi boş kurşun oluyor, üçlü atış modu açıkken o kurşunların içi dolu oluyor.
N4rith Femtopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #7 tristessehivernale dedi: Açılan bir şey değil, zaten olan bir şey. Config kullanıyorsan sıfırla. Genişletmek için tıkla... yani herkeste mi öyle sağ tık basınca 3lü ye alıyor ama bunu eskiden söylüyordu üçlü atış modu diye yazıyodu artık yazmıyor herkestemi yazmıyor Artı 0 Eksi
tristessehivernale dedi: Açılan bir şey değil, zaten olan bir şey. Config kullanıyorsan sıfırla. Genişletmek için tıkla... yani herkeste mi öyle sağ tık basınca 3lü ye alıyor ama bunu eskiden söylüyordu üçlü atış modu diye yazıyodu artık yazmıyor herkestemi yazmıyor