Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.675 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #1 Karşınızda müzik kiti bugu, bence çok iyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Siz nasıl buldunuz?
Karşınızda müzik kiti bugu, bence çok iyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Siz nasıl buldunuz?
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.046 Makaleler 3 Çözümler 12 15 Temmuz 2022 #2 Vermemesi dışında sıkıntı yok Büyük ihtimalle izlenme için atılmış bir video
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 15 Temmuz 2022 #3 Oyunda da çalışıyor mu?
J jhıef Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 588 Çözümler 6 15 Temmuz 2022 #4 264523 dedi: Oyunda da çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Sadece lobi de geçerli sanırım.
Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.675 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #5 264523 dedi: Oyunda da çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Oyunda içinde değil sadece ana menüde çalışıyor. yesososo dedi: Vermemesi dışında sıkıntı yok büyük ihtimalle izlenme için atılmış bir video Genişletmek için tıkla... Ana menüde dinlemek için olan bir bug bu.
264523 dedi: Oyunda da çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Oyunda içinde değil sadece ana menüde çalışıyor. yesososo dedi: Vermemesi dışında sıkıntı yok büyük ihtimalle izlenme için atılmış bir video Genişletmek için tıkla... Ana menüde dinlemek için olan bir bug bu.
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 15 Temmuz 2022 #6 264523 dedi: Oyunda da çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Sadece ana menüde. Bu Bug bayağıdır vardı zaten. Hatta ölüm maçı için arama başlatıp müzik kitine girip maç başlayınca maç içinde devam ediyor diye hatırlıyorum.
264523 dedi: Oyunda da çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Sadece ana menüde. Bu Bug bayağıdır vardı zaten. Hatta ölüm maçı için arama başlatıp müzik kitine girip maç başlayınca maç içinde devam ediyor diye hatırlıyorum.
Timucin_34 Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.713 Çözümler 14 Yer Istanbul/Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayarım: MB: Asus ROG Maximus XI APEX GPU: Asus ROG Strix GTX 1080 CPU: Intel Core i9 9900K RAM: G.Skill TridentZ 16GB 4266MHz Depolama: Samsung 970PRO 512GB, Samsung 860PRO 1TB, Samsung 870QVO 2TB, Samsung 870QVO 1TB CPU AIO: Corsair iCUE H150i RGB Pro XT Radyatör Fanları: Noctua NF-A12x25 Chromax.Black.Swap PSU: Cooler Master V1000 80+Gold Kasa: Cooler Master Cosmos C700M Kasa Fanlar: Noctua NF-A14x25 Chromax.Black.Swap Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Emekçisi (Öğrenci) 15 Temmuz 2022 #7 Rolesional dedi: Karşınızda müzik kiti bugu, bence çok iyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Siz nasıl buldunuz? Genişletmek için tıkla... Rakip duyamadıktan sonra benim ne işime yarar ki. Bu arada o müzik kitine sahibim. Çok gaza getiriyor insanı oynarken.
Rolesional dedi: Karşınızda müzik kiti bugu, bence çok iyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Siz nasıl buldunuz? Genişletmek için tıkla... Rakip duyamadıktan sonra benim ne işime yarar ki. Bu arada o müzik kitine sahibim. Çok gaza getiriyor insanı oynarken.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 15 Temmuz 2022 #8 Rolesional dedi: Karşınızda müzik kiti bugu, bence çok iyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Siz nasıl buldunuz? Genişletmek için tıkla... eskiden oluyordu şuanda olmuyor
Rolesional dedi: Karşınızda müzik kiti bugu, bence çok iyi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Siz nasıl buldunuz? Genişletmek için tıkla... eskiden oluyordu şuanda olmuyor
Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.675 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #9 Timucin_34 dedi: Rakip duyamadıktan sonra benim ne işime yarar ki. Bu arada o müzik kitine sahibim. Çok gaza getiriyor insanı oynarken. Genişletmek için tıkla... Ben bug ile dinliyorum 403976 dedi: Eskiden oluyordu şu anda olmuyor. Genişletmek için tıkla... Şu anda oluyor hocam bende.
Timucin_34 dedi: Rakip duyamadıktan sonra benim ne işime yarar ki. Bu arada o müzik kitine sahibim. Çok gaza getiriyor insanı oynarken. Genişletmek için tıkla... Ben bug ile dinliyorum 403976 dedi: Eskiden oluyordu şu anda olmuyor. Genişletmek için tıkla... Şu anda oluyor hocam bende.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 15 Temmuz 2022 #10 Rolesional dedi: Ben bug ile dinliyorum Şu anda oluyor hocam bende. Genişletmek için tıkla... Maç içindede oluyordu eskiden.
Rolesional dedi: Ben bug ile dinliyorum Şu anda oluyor hocam bende. Genişletmek için tıkla... Maç içindede oluyordu eskiden.