CS:GO Ücretsiz Oynamaya Değer Mi?

AsjasFıdas1000

Hectopat
CS:GO ücretsiz sizce oynanmalı mı? Oynayan arkadaşlar fikirleriniz neler? Hile durumu nasıl, çok mu sık? Oyun zevkiniz şu anlık güzel ilerliyor mu? İşlerimden dolayı nadiren gireceğim için bundan dolayı rütbe-rekabetçi derdim yok, eğlencesine gireceğim. Eğer oyunun durumu iyiyse oynamayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Seçkin hesabınız bile olsa eski hesapların tümü seçkin hesap. Bir süre daha seçkin eşleştirmede de hile göreceğimiz kesin. Ücretsiz eşleştirmede ise hile sayısı çok daha fazla olacaktır. Eskisinden de fazla. Zaten ücretsiz. Neden açmasın?

Şu an oyunun oynanabilir bölümünün sadece topluluk sunucuları olduğunu düşünüyorum. Gayet güzel, eğlenceli modlar var. Jailbreak, Deathrun veya Pro modları sevdiklerimden. Hepsi de eğlenceli.

Hocam hileleri falan boşver de şu lanet oyun ücretsiz olduktan sonra serverlar dayanamadı. 60 pingle 150 ping varmış gibi oynanıyor artık. Oyunu bırakmanın zamanı gelmiş anlaşılan. En azından serverlar düzelene kadar. Çünkü çivisi çıkmış oyunun çok rahat anlaşılıyor yani.

NOT: Serverınız daha hazır değilse neden oyunu ücretsiz yapıp aşırı yüklenme yaratıyorsunuz kardeşim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…