Rauxer Kilopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 973 Çözümler 2 28 Ocak 2019 #51 kunduzbey dedi: Korsana karşıyım ama alana kadar korsan oynayabilirim. Kimse duymasın bunu. Genişletmek için tıkla... Kimse duymadı evet.
kunduzbey dedi: Korsana karşıyım ama alana kadar korsan oynayabilirim. Kimse duymasın bunu. Genişletmek için tıkla... Kimse duymadı evet.
Cherii Megapat Katılım 10 Eylül 2017 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tam zamansız üniversite öğrencisi 23 Şubat 2019 #52 gökmeNN dedi: Dediğin mantıklı ki zaten resmi açıklama gelmedi diye biliyorum amma velakin internette herkes üstte yazdığım yönde olacak deyince insan işkillenmiyor değil. Genişletmek için tıkla... Sana samimi oliyim cs1.6 ya döndüm
gökmeNN dedi: Dediğin mantıklı ki zaten resmi açıklama gelmedi diye biliyorum amma velakin internette herkes üstte yazdığım yönde olacak deyince insan işkillenmiyor değil. Genişletmek için tıkla... Sana samimi oliyim cs1.6 ya döndüm
Takumiii Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 158 Yer Akina Dağı Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2019 #53 Bunların olacağını bilseydim, oyunu almazdım
I imgenius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 2.600 Makaleler 1 Çözümler 6 4 Mart 2019 #54 Kusura bakmayında FACEIT,ESEA var oyun zevki istiyorsanız.