itwasgooday Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.330 Çözümler 23 24 Aralık 2022 #11 tii dedi: Hocam düşürmek dediğim oyun oynayarak değil de sunucularda AFK bırakarak, orada da düşmez sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet düşmüyor.
tii dedi: Hocam düşürmek dediğim oyun oynayarak değil de sunucularda AFK bırakarak, orada da düşmez sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet düşmüyor.
M Mantartabanca Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 605 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #12 egg bu bizim sarp dedi: Düşer ama acamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam peki şimdi Premium alırsak önceki düşenleri alabiliyor muyuz?
egg bu bizim sarp dedi: Düşer ama acamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam peki şimdi Premium alırsak önceki düşenleri alabiliyor muyuz?
Klzz Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 939 Makaleler 1 Çözümler 3 24 Aralık 2022 #13 Eskiden düşüyordu. Şu an düşmüyor.
egg bu bizim sarp Picopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #14 Mantartabanca dedi: Hocam peki şimdi Premium alırsak önceki düşenleri alabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... bilmiyorum hiç almadım
Mantartabanca dedi: Hocam peki şimdi Premium alırsak önceki düşenleri alabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... bilmiyorum hiç almadım