Hocam bir şey daha sormak istiyorum yine oyundayken ekran dalgalandı ve bir anda uzak sunucu iletişim aldırmayı durdurdu deyip attı bundan da şüphelendim.
Hocam bir şey daha sormak istiyorum yine oyundayken ekran dalgalandı ve bir anda uzak sunucu iletişim aldırmayı durdurdu deyip attı bundan da şüphelendim.
DDoS atmıştır en fazla. Babaanneme bile öğretebilirim bunu. Lamer söz konusu. Modemini kapatıp açman gerekiyormuş demek ki. IP adresin değiştikten sonra ne o seni bulur ne sen onu. İyi forumlar.
O sizin internetiniz ile alakalı olabilir. Oyun üzerinden bilgisayarınıza erişmesi neredeyse imkansız. Sadece bir ihtimalle İP adresinizi bulup DDOS saldırısı yapabilir. Modeminizi kapatıp açmanız yeterli.
O sizin internetiniz ile alakalı olabilir. Oyun üzerinden bilgisayarınıza erişmesi neredeyse imkansız. Sadece bir ihtimalle IP adresinizi bulup DDoS saldırısı yapabilir. Modeminizi kapatıp açmanız yeterli.
O sizin internetiniz ile alakalı olabilir. Oyun üzerinden bilgisayarınıza erişmesi neredeyse imkansız. Sadece bir ihtimalle IP adresinizi bulup DDoS saldırısı yapabilir. Modeminizi kapatıp açmanız yeterli.