N Novaroll27 Megapat Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 346 Makaleler 5 4 Kasım 2015 #11 ZubizukTumTum dedi: IP niz sabit ise TTNet'i arayarak IP nizi resetletin. Sorun çözülmezse yardımcı olmaya devam ederiz. Genişletmek için tıkla... Yarın sabah deneyeceğim. Sonucu yazarım buraya. Umarım işe yarar. İP'm sabit değilmiş. Ne yapmalıyım ? Statik hale getirmelerini mi söyleyeyim aradığım zaman ? Konu güncel. Konu güncel. Konu güncel. Konu hala güncel. Konu güncel hala. Konuyu kilitleyebilirsiniz, cevap çıkmayacak zaten. Sorunu yeni modem alarak çözdüm.
ZubizukTumTum dedi: IP niz sabit ise TTNet'i arayarak IP nizi resetletin. Sorun çözülmezse yardımcı olmaya devam ederiz. Genişletmek için tıkla... Yarın sabah deneyeceğim. Sonucu yazarım buraya. Umarım işe yarar. İP'm sabit değilmiş. Ne yapmalıyım ? Statik hale getirmelerini mi söyleyeyim aradığım zaman ? Konu güncel. Konu güncel. Konu güncel. Konu hala güncel. Konu güncel hala. Konuyu kilitleyebilirsiniz, cevap çıkmayacak zaten. Sorunu yeni modem alarak çözdüm.