1 haftadır böyle. Neden hala banlanmadığımı anlamıyorum. Bir an önce banlarlar umarım her an sanki düzelecekmiş gibi bir umut var içimde nefret ediyorum bu durumdan.
Kesin yani arkadaşlarımdan birine de birkaç ay önce aymısı olmuştu hile açtığı için güven faktörü sıfırlanmıştı. 2 ay falan oldu ama hala banlı gözükmüyor. bekleyeceğim mecburen.
Kesin yani arkadaşlarımdan birine de birkaç ay önce aymısı olmuştu hile açtığı için güven faktörü sıfırlanmıştı. 2 ay falan oldu ama hala banlı gözükmüyor. bekleyeceğim mecburen.
Yeni hesap alsam şu anda bu hesabım ban yediği zaman o hesabımda mı ban yer bir daha param boşa gitsin istemem.
Bendede faktörüm 0 gözüküyor ve oyunda 262.4 saatim var. Ama oyunda arkadaşlarıma ne uyarı gidiyor ne de hilecilerle karşılaşıyor. Galiba bu güven faktörünü faceit kendi sunucularında oynayan oyuncularda gösteriyor.
Hocam ben başarımları Steam achievement Manager'dan almııştım burada da tespit edilmiş sizin girdiğiniz sitede ondan bir sıkıntı olur mu güven faktörüyle alakalı?