CS:GO uzun süre oynanmadığında Level düşer mi?

268227

Kilopat
Uzun süre oyuna girmezsem Level'im düşer mi? Ranktan bahsetmiyorum, Level sistemine göre Level'im düşer mi? Bazı rankı yüksek oyunculara bakıyorum Level'leri onbaşı falan oluyor o yüzden soruyorum.

Level düşmez ama dediğiniz gibi rank düşer. Bahsettiğiniz konu ise oyuncular 40 leveli geçtiklerinde oyun başa yani 1. levela atıyor. Ve artık hangi yılda 40 levela ulaşmışsa onun madalyası geliyor. Örneğin bu yıl 40 level olursan 2020 madalyası geliyor sana.

Hayır, level düşme gibi bir şey yaşamazsınız. 40 level olduktan sonra madalya alıyorsunuz yıla göre. Örnek olarak "2020 Hizmet Madalyası". O yüzden düşük seviyeler görüyorsunuzdur.
Peki rankı yüksek kişilerin neden levelı düşük oluyor onbaşı,er gibi ?

Hizmet madalyaları var mı diye bakın. Varsa bir veya birden çok kez 40. seviyeye ulaşmış demektir. Madalya aldıktan sonra tekrar 1. seviyeye düşüyorlar. Hizmet madalyaları yoksa ve yine de düşük seviyedelerse büyük ihtimalle smurf hesaptır.

Level değil rekabetçi ligin sıfırlanabilir.

Peki en çok XP hangi oyun modunda veriyor ? Rekabetçi dışında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…