Uncl3Drew Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 907 Çözümler 2 28 Aralık 2020 #1 Oyunu silmiştim ve az önce tekrar indirdim. Normalde 300-350 FPS alıyorum ancak v-Sync kapalı olmasına rağmen ve FPS_MAX 0 yapmama rağmen FPS sabitleniyor.
Oyunu silmiştim ve az önce tekrar indirdim. Normalde 300-350 FPS alıyorum ancak v-Sync kapalı olmasına rağmen ve FPS_MAX 0 yapmama rağmen FPS sabitleniyor.
Emie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.351 Makaleler 1 Çözümler 20 28 Aralık 2020 #2 Hocam daha önce yapana denk geldim ondan soruyorum. "FPS_MAX 0" büyük harfle yazmıyorsunuz değil mi bunu konsola?
Hocam daha önce yapana denk geldim ondan soruyorum. "FPS_MAX 0" büyük harfle yazmıyorsunuz değil mi bunu konsola?
T TophPlays Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #3 Fps_max 999 şeklinde deneyin. Bazen sıfır komutu sınırlama gibi olabiliyor.
Uncl3Drew Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 907 Çözümler 2 28 Aralık 2020 #4 Emie dedi: Hocam daha önce yapana denk geldim ondan soruyorum. "FPS_MAX 0" büyük harfle yazmıyorsunuz değil mi bunu konsola? Genişletmek için tıkla... Hayır küçük harflerle yazıyorum TophPlays dedi: Fps_max 999 şeklinde deneyin. Bazen sıfır komutu sınırlama gibi olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Denedim, olmadı.
Emie dedi: Hocam daha önce yapana denk geldim ondan soruyorum. "FPS_MAX 0" büyük harfle yazmıyorsunuz değil mi bunu konsola? Genişletmek için tıkla... Hayır küçük harflerle yazıyorum TophPlays dedi: Fps_max 999 şeklinde deneyin. Bazen sıfır komutu sınırlama gibi olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Denedim, olmadı.