CS:GO VAC ban affı gelir mi?

Hayat kadınının tövbesi, görene kadardır. Sonrasında bozulur der çekilirim kenara...
GTA 5 'te 4-5 hesabı perma yaptım, yarın GTA 6 çıksa yine muhtemelen para hilesi yaparım. Hile ile kimseye zarar vermem, kendime sövdürmem.

Eğer hile yapmadıysan şansını dene ama imkansıza yakın.

Anayasamızın değiştirilemeyen ilk üç maddesinden birisidir, vac ban kaldırılmaz kaldırılması teklif dahi edilemez.

Vac ban Asla kalkmaz arkadaşlar.Ben vac yiyen birinin masum olduğu konusunda şüpheliyim. Skeetin hilesi en çok götüren hile olduğunu biliyorum.

Peki VAC yedikten sonra Steam destek yazsam kalkması mümkün olur mu?

VAC hileleri algılayan bir yazılımdır, otomatik atılır, yani bir hile algılamış ki VAC ban atmış durduk yere atma olasılığı çok düşük.

Umarım gelmez. Üçüncü part yazılım kullanmadan kimse yanlışlıkla yemez. İyi olmuş hile kullanan adamın beyni yoktur. Acizdir.

Pubg den gelir gibi ama Csgo asla ve asla gelmez.
Kanka vac ban sadece valve'ın oyunlari için geçerli. (half-life serisi, team fortress , cs serisi) vac ban yesen bile pubg'yi oynayabilirsin.

Soğuk su içersen düzelir aç hileyi sonra vac ban yedim durduk yere kimseye ban atmazlar senelerdir oynuyorum steamde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…