TLPA Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 2.205 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #31 Hayat kadınının tövbesi, görene kadardır. Sonrasında bozulur der çekilirim kenara... GTA 5 'te 4-5 hesabı perma yaptım, yarın GTA 6 çıksa yine muhtemelen para hilesi yaparım. Hile ile kimseye zarar vermem, kendime sövdürmem.
Hayat kadınının tövbesi, görene kadardır. Sonrasında bozulur der çekilirim kenara... GTA 5 'te 4-5 hesabı perma yaptım, yarın GTA 6 çıksa yine muhtemelen para hilesi yaparım. Hile ile kimseye zarar vermem, kendime sövdürmem.
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #32 Eğer hile yapmadıysan şansını dene ama imkansıza yakın.
Emrespect Centipat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #33 Anayasamızın değiştirilemeyen ilk üç maddesinden birisidir, vac ban kaldırılmaz kaldırılması teklif dahi edilemez.
Anayasamızın değiştirilemeyen ilk üç maddesinden birisidir, vac ban kaldırılmaz kaldırılması teklif dahi edilemez.
Waspton Zeptopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #34 Vac ban Asla kalkmaz arkadaşlar.Ben vac yiyen birinin masum olduğu konusunda şüpheliyim. Skeetin hilesi en çok götüren hile olduğunu biliyorum.
Vac ban Asla kalkmaz arkadaşlar.Ben vac yiyen birinin masum olduğu konusunda şüpheliyim. Skeetin hilesi en çok götüren hile olduğunu biliyorum.
ByQzen Megapat Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 353 Çözümler 3 Yer Türkiye 2 Ocak 2022 #35 Umutlanma Vac olduysan bitmiştir.
B773 Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.281 Çözümler 6 2 Ocak 2022 #36 mertcan6789 dedi: Peki VAC yedikten sonra Steam destek yazsam kalkması mümkün olur mu? Genişletmek için tıkla... VAC hileleri algılayan bir yazılımdır, otomatik atılır, yani bir hile algılamış ki VAC ban atmış durduk yere atma olasılığı çok düşük.
mertcan6789 dedi: Peki VAC yedikten sonra Steam destek yazsam kalkması mümkün olur mu? Genişletmek için tıkla... VAC hileleri algılayan bir yazılımdır, otomatik atılır, yani bir hile algılamış ki VAC ban atmış durduk yere atma olasılığı çok düşük.
Kurtay88888 Centipat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 37 2 Ocak 2022 #37 Umarım gelmez. Üçüncü part yazılım kullanmadan kimse yanlışlıkla yemez. İyi olmuş hile kullanan adamın beyni yoktur. Acizdir.
Umarım gelmez. Üçüncü part yazılım kullanmadan kimse yanlışlıkla yemez. İyi olmuş hile kullanan adamın beyni yoktur. Acizdir.
Umayça Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 803 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #38 443652 dedi: Pubg den gelir gibi ama Csgo asla ve asla gelmez. Genişletmek için tıkla... Kanka vac ban sadece valve'ın oyunlari için geçerli. (half-life serisi, team fortress , cs serisi) vac ban yesen bile pubg'yi oynayabilirsin.
443652 dedi: Pubg den gelir gibi ama Csgo asla ve asla gelmez. Genişletmek için tıkla... Kanka vac ban sadece valve'ın oyunlari için geçerli. (half-life serisi, team fortress , cs serisi) vac ban yesen bile pubg'yi oynayabilirsin.
7 74310 Megapat Katılım 19 Ağustos 2015 Mesajlar 153 3 Ocak 2022 #40 Soğuk su içersen düzelir aç hileyi sonra vac ban yedim durduk yere kimseye ban atmazlar senelerdir oynuyorum steamde.
Soğuk su içersen düzelir aç hileyi sonra vac ban yedim durduk yere kimseye ban atmazlar senelerdir oynuyorum steamde.