CS:GO VAC Ban Aile Paylaşımında Sorun Yaratır Mı ?

SefaY

Kilopat
Daha fazla  
Önceki hesabımda 730 saatlik CS:GO vardı 22 oyun da vardı buna ek olarak.CS'den VAC yedim şimdi eğer aile paylaşımı açarsam şu an ki yeni hesabımda da CS:GO VAC yer mi ? Envanter dizdim ondan dolayı korkuyorum.

Evet yer.Yeni hesap açıp csgo almanız lazım.Envanter de kurtarılmıyo diye biliyorum

Evet yer.Yeni hesap açıp csgo almanız lazım.Envanter de kurtarılmıyo diye biliyorum
Soruyu anlamadan cevap vermenizi anlayamıyorum cidden, konu sahibi ne sormuş siz ne cevap vermişsiniz, bir bakın!

CS'den VAC yedim şimdi eğer aile paylaşımı açarsam şu an ki yeni hesabımda da CS:GO VAC yer mi ?
Hayır yemez. Kendimden örnek vereyim. Arkadaşım aynı durumu yaşamıştı(VAC yemişti) ve ban yediği hesabında GTA V vb. AAA oyunlar vardı. Bunları yeni hesabında oynamak için aile paylaşımını açıyordu ve yeni hesabındaki CS’de ban yediğini görmedim.

Merhaba birşey sorucam, benim eski hesabım mevcut vac yediğim, onda dediğiniz işlemi yaparak, başka hesap ile oynayabilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…