AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 10 Eylül 2020 #11 rydn dedi: Oynanmıyor hocam şahsen denedim bu sunucu VAC ile korunmaktadır diyor ve maça sokmuyor. Genişletmek için tıkla... Bir tane kod vardı onu başlatma seçeneklerine yazarsan girebilirsin kodu hatırlamıyorum.
rydn dedi: Oynanmıyor hocam şahsen denedim bu sunucu VAC ile korunmaktadır diyor ve maça sokmuyor. Genişletmek için tıkla... Bir tane kod vardı onu başlatma seçeneklerine yazarsan girebilirsin kodu hatırlamıyorum.
Keenact Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 953 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #12 trkn dedi: CS:GO ücretsiz şu an zaten farklı bir hesap açın girip oynayın. Genişletmek için tıkla... Niye hile kullanmış birisinin aklına karpuz kabuğu sokuyorsun Botlarla oynayabilirsin aynen aynen.
trkn dedi: CS:GO ücretsiz şu an zaten farklı bir hesap açın girip oynayın. Genişletmek için tıkla... Niye hile kullanmış birisinin aklına karpuz kabuğu sokuyorsun Botlarla oynayabilirsin aynen aynen.
yigitks Decapat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 115 Çözümler 1 Yer UVB-76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #13 Yeni hesap aç ve lütfen bu sefer hile kullanma.