CS:GO VAC hatası

eminilhan

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün steam'dan CS GO aldım. Dün akşama doğru serverlarda oynarken bir anda çıktım ve VAC hatası verdi. HATA ; " Bağlantı Kesildi bilgisayarınızla ilgili bir sorun vac sisteminden geliyor güvenli sunucularda oynayamazsınız! " Her hangi bir hile kullanmadım ve dosyaları değiştirmedim. Steam'da sicilim tertemiz gözüküyor. Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarına format atsan bile bu hata geçmez tek yolu oyunu silip yeniden yüklemektir.

Steam'ı kapatıp açarak düzeltebilirsin. Garip gelebilir ama üç kere yaşadım aynı sorunu hepsini bu şekilde çözdüm.

Steam Kütüphanesinde CS:GO sağ tık>Özellikler>Yerel Dosyalar>Oyun Önbelleği Bütünlüğünün Doğrulanması

Yaklaşık 3-5 dakika boyunca CS'nin dosyaları doğrulanacaktır. Sonrasında da bir güncelleme paketi ile eksik kapatılacak. Eğer yine olmazsa, anti-virüs programının herhangi bir steam dosyasını karantinaya alıp almadığını kontrol etmelisin.

Sorun çözüldü Teşekkürler Herkese like. Sorun silip tekrar yükleyerek çözüldü. Konu kitlenebilir.

Steam in kendi hafızası var. Kendi bilgisayarıyla alakalı değil ,oyunu silerse steam hafızasında o oyun yenilenir anlatabildim mi ?
Steam hafızası derken bahsettiğiniz özellik cloud özelliği mi? Oyun silip yüklemek Steam Cloud'da bir değişikliğe neden olmuyor diye biyorum. Oluyorsa lütfen nasıl olduğunu açıklayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…