CS:GO VAC Hatası

noctua

Megapat
Merhabalar.
CS:GO'yu yalnızca deathmatch için, günde azami 1 saat kadar oynarım. Bazen hiçbir sorun yaşamazken bazen de resimde gördüğünüz lanet olasıca hatayla bütün tadım kaçıyor.
Steam service repair işlemi, Steam'i yönetici olarak çalıştırma, dosya doğrulama (hatta oyuna her girmeden önce yaparım, 96 KB'lık bir dosya eksik deyip indirir) gibi girişimlerin hiçbirisi çözüm olmadı.
30 küsur yaşında, oyunları hobisi edinmiş bir insan olarak stres attığım en büyük eğlencelerimden birinin bu kadar sorun yaşatması hayattan bezdirdi beni.
Bir şekilde bu sorundan kurtulmama yardım edebilecek birisi varsa çok müteşekkir olacağım.

Dosya Ekleri

• Counter-strike  Global Offensive Screenshot 2023.05.24 - 21.05.58.27.png
    Counter-strike Global Offensive Screenshot 2023.05.24 - 21.05.58.27.png
    58,7 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
CS:GO'yu yalnızca deathmatch için, günde azami 1 saat kadar oynarım. Bazen hiçbir sorun yaşamazken bazen de resimde gördüğünüz lanet olasıca hatayla bütün tadım kaçıyor.
Steam service repair işlemi, Steam'i yönetici olarak çalıştırma, dosya doğrulama (hatta oyuna her girmeden önce yaparım, 96 KB'lık bir dosya eksik deyip indirir) gibi girişimlerin hiçbirisi çözüm olmadı.
30 küsur yaşında, oyunları hobisi edinmiş bir insan olarak stres attığım en büyük eğlencelerimden birinin bu kadar sorun yaşatması hayattan bezdirdi beni.
Bir şekilde bu sorundan kurtulmama yardım edebilecek birisi varsa çok müteşekkir olacağım.

CS:GO'yu Steam üzerinden değil de direkt olarak steamapps/common üzerinden tamamı ile silin ardın tekrar yükleyin. Yine bu hatayı alırsanız arkada açık olan programlara bir göz atın. Bazen oyun korumasına ters programlar olabiliyor.

CS:GO'yu Steam üzerinden değil de direkt olarak steamapps/common üzerinden tamamı ile silin ardın tekrar yükleyin. Yine bu hatayı alırsanız arkada açık olan programlara bir göz atın. Bazen oyun korumasına ters programlar olabiliyor.
Silip tekrar kurma işlemini yapacağım.
Açık olan programları da görev çubuğundan kontrol ettim, farenin Hyperx Ngenuity programı, ki elbette makro falan yok; Nvidia Ayarları ve Walpaper Engine. Bunlardan birinden değildir diye düşünüyorum.

Dediğiniz şekilde silip tekrar yükledikten sonra hata almadan oynadım. Ta ki bugüne kadar. Bugün yine deathmatch'in ortasında aynı hatayı verip oyundan attı. Başka bir fikriniz var mı acaba?

@Rustin Cohle Düşünceleriniz sonucunda aklınıza bir şey gelirse paylaşmanız çok makbule geçer.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı