Trouble09 Megapat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2016 #1 Merhabalar. Karşılaştığım bu sorun daha yeni olmaya başladı. Oyuna giriyorum bir süre oynadıktan sonra beni odadan atıp bu hatayı gösteriyor bunun bir çözümü varsa lütfen yazın... Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2016
Merhabalar. Karşılaştığım bu sorun daha yeni olmaya başladı. Oyuna giriyorum bir süre oynadıktan sonra beni odadan atıp bu hatayı gösteriyor bunun bir çözümü varsa lütfen yazın...
Emir Erenoğlu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 1.051 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2016 #2 Benim bir arkadaşımın başına da gelmişti, oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayınca düzelmişti. Steam'dan oyunun dosya bütünlüğünü doğrulamayı deneyin.
Benim bir arkadaşımın başına da gelmişti, oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayınca düzelmişti. Steam'dan oyunun dosya bütünlüğünü doğrulamayı deneyin.
CasperS Hectopat Katılım 14 Nisan 2014 Mesajlar 67 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2016 #3 Oyunun bütünlüğünü doğrula düzeliyor.
BigJoker Hectopat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 305 Yer Bilgisayar Koltuğu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu :) 29 Ocak 2016 #4 Oyunu Steam'i açıp başlatın masaüstündeki kısayoldan değil aynı sorun bendede vardı.
Trouble09 Megapat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2016 #5 Sorun çözülmedi her şeyi denedim olmadı...
CasperS Hectopat Katılım 14 Nisan 2014 Mesajlar 67 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2016 #6 Oyunu yönetici olarak çalıştırıyosan olabilir birde masaüsten değil steamden aç .
Atombombasii Hectopat Katılım 7 Ekim 2015 Mesajlar 198 Makaleler 4 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ocak 2016 #7 [Çözüm] CS:GO Bir Sorun Vac Sistemini Engelliyor Hatası Burdaki önerilenleri uygularmısın. Kesinlik vadetmiyorum ama düzeleceğinide inanıyorum.
[Çözüm] CS:GO Bir Sorun Vac Sistemini Engelliyor Hatası Burdaki önerilenleri uygularmısın. Kesinlik vadetmiyorum ama düzeleceğinide inanıyorum.