CS GO VAC Hatası

Seksake00

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hata aşağıda ki gibidir steam repair yaptım. Oyunu hatta steamı komple sildim yükledim fakat olmadı konsol ayarlarını yaptım yine olmadı. Kafayı yemek üzereyim önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam üzerinden oyuna sağ tıklayın ve özellikler kısmından dosyaları doğrula ya tıklayın ve CCleaner kullanıyorsanız kaldırıp yeniden başlatıp tekrar deneyin.

İlk yapıcağınız şey arkadaşında dediği gibi, Kütüphane>CS:GO>Özellikler>Yerel Dosyalar>Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula. Biraz zaman aldıktan sonra eksik dosya varsa bunları kendi indiricektir. Eğer sorununuz halen devam ediyor ise yine Özellikler kısmından Başlatma Seçeneklerini ayarlaya giriniz ve -console yazınız. Eğer halen düzelmediyse Bilgisayarıma sağ tık>Özellikler>Gelişmiş Sistem Ayarları>Gelişmiş>Performans Bölümünden Ayarlar>Veri Yürütme Engellemesi'ne girdikten sonra, Sadece önemli Windows programları ve hizmetleri için DEP’ i aç kısmındaki tiki kaldırıp tekrar deneyiniz. Artık düzelmediyse oyunu silip tekrar indirmeyi deneyiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…