Arkadaşlar sorunu 1 aydır yaşıyorum. Bir ara çözdüm ama tekrar hatayı alıyorum. Neyi denediysem olmadı. Bütün kodları denedim herhangi bir program da kullanmıyorum. Nasıl çözebilirim sorunu?
Arkadaşlar sorunu 1 aydır yaşıyorum. Bir ara çözdüm ama tekrar hatayı alıyorum. Neyi denediysem olmadı. Bütün kodları denedim herhangi bir program da kullanmıyorum. Nasıl çözebilirim sorunu?
Merhaba. Aldığın hata vac authentication error mu acaba?
eğer öyleyse oyun dosyalarını kontrol et. kütüphane>cs go >Özellikler>Yerel disk>Oyun Dosyalarını Doğrula
Ve bilgisayarını yeniden başlat. Eğer hala aynı hatayı alıyorsan steami komple kaldır. Tekrardan indir. Tabii internetin hızlı ise.
Bir de cs go için skin changer denen bir program var. Onu kullanıyorsan eğer flash belleğe kur çalıştır oyuna girdiğin zaman çıkart flash belleği. Oyun içerisinde sürekli değiştirmezsen skinlerini sıkıntı olmuyor.
Aynı hata bir ara bende de oluyordu. Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı ya da Steam kütüphanenden girmeyi dene. Bir de aynı sorun oyunu görev çubuğundan başlatınca da olmuştu. O yüzden oyunun kısayolu vs. gibi bir şey ile de ilgisi olabilir.
Bir de cs go için skin changer denen bir program var. Onu kullanıyorsan eğer flash belleğe kur çalıştır oyuna girdiğin zaman çıkart flash belleği. Oyun içerisinde sürekli değiştirmezsen skinlerini sıkıntı olmuyor.