Çözüldü CS:GO VAC Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Birkaç ay önce CS:GO aldım. Ara ara girip ya arkadaşlarla kendi aramızda maç yapıyoruz ya da ölüm maçına girip bir saat kadar oynayıp çıkıyorum. Bugün VAC diye bir hata verip ölüm maçından attı.

Sistem:
  • 7700HQ
  • GTX 1060
  • 16 GB RAM
  • 256GB İntel 600P SSD (oyun burada yüklü)
Sürücüler ve Windows sürümü:
  • Nvidia 398.92
  • Windows 1803, İS derlemesi 17134.165
Denediğim adımlar:
  • Dosya bütünlüğü doğrulama
  • Steam'den çıkıp tekrar girme (başta işe yaramış gibiydi, oyuna girince 5 dakika içinde yeniden aynı hatayı verdi)
  • Bilgisayarı yeniden başlatma
Not: Windows Defender harici bir sistem koruma yazılımı bulunmuyor.

vac.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bilgisayarında CCleaner gibi programlar varsa ve arka planda çalışıyorsa onlar da VAC hatası verebiliyor. Daha önce başıma gelmişti. Ctrl+Shift+Esc yapıp Başlangıç sekmesinden PC çalışmaya başladığında hangi programlar otomatik başlıyor bakıp istemediklerini kapatıp deneyebilirsin. Yine İşlemler sekmesinde arka planda çalıştığını bile bilmediğin bazı programlar vardır. Onları kapatıp deneyebilirsin. Bunlar işe yaramazsa o uyarıda yazan linkte başka çözüm önerileri var.
Oyundan attıktan sonra tekrar bağlanamazsınız. Farklı bir maç için ban süresinin bitmesini beklemek zorundasınız.
Cheat Engine, DLL injektör tarzında hack yazılımları varsa kaldırın. Ethernet sürücünüzü güncelleyin. Korsan yazılımlardan uzak durun.

Bilgisayarında CCleaner gibi programlar varsa ve arka planda çalışıyorsa onlar da VAC hatası verebiliyor. Daha önce başıma gelmişti. Ctrl+Shift+Esc yapıp Başlangıç sekmesinden PC çalışmaya başladığında hangi programlar otomatik başlıyor bakıp istemediklerini kapatıp deneyebilirsin. Yine İşlemler sekmesinde arka planda çalıştığını bile bilmediğin bazı programlar vardır. Onları kapatıp deneyebilirsin. Bunlar işe yaramazsa o uyarıda yazan linkte başka çözüm önerileri var.

Çözüm
  • Bilgisayarda herhangi bir korsan yazılım yüklü değil.
  • CCleaner'ı forumlarda görüp sildim, PC'yi yeniden başlattım, dosya doğruladım, durum değişmedi. (oyundan atınca bir süre bekletmesi ile ilgili sanırım)
  • Kart düşürme programı nedir?
  • Ethernet sürücüsü güncellemesi yaptım.
Dün gece başlığı açtıktan bir süre sonra silah yarışına girdim sıkıntı olmadı. Şimdi ölüm maçında da sıkıntı çıkmadı. Sahiden CCleaner'la ilgili sanırım. Gün içinde bir değişiklik olursa belirtirim.

Kart düşürme programı nedir?
Steam'daki bazı oyunlarda bilindiği üzere Koleksiyon Kartları var. Bu kartlar ile isterseniz rozet yapıp seviyenizi yükseltebiliyor, isterseniz de pazarda satıp para kazanabiliyorsunuz. Bu kartları düşürmek için sadece oyunu oynamak yeterli. Ama uğraşmak yerine Idlemaster gibi programları kullanıp o programın otomatik olarak oyunu oynayıp kart düşürmesi sağlanabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı