CS; GO VAC hatası

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
2
Yer
Vilnius, Lithuania
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
- Macbook Air M3 15" (2024)

- TUF GAMING B650-PLUS WIFI MotherBoard
- GIGABYTE Geforce RTX 4070,
- Ryzen 7 7700,
- Corsair Vengeance 32GB 6600Mhz RAM,
- TUF 750W PSU 80+ Gold,
- SteelSeries Apex Pro Keyboard,
- Steel Series Aerox 5 Mouse,
- AOC CQ27G2 27" and AOC 24G2SP 24" Monitor,
- DeepCool LE520 Liquid Cooler,
Meslek
AI Researcher at Outlier.ai
Uzun süredir CS; GO oynuyorum ve ilk defa böyle bir sorun ile karşılaşıyorum. Oyun oynarken Steam'e güncelleme geldi ve güncellemeyi gerçekleştirdim, hesaba tekrardan bağlandığımda Steam'e bildirim gelmişti ve VAC yediğime dair bir bildirge vardı, ancak ne Steam profilimde ne de oyun içinde VAC yediğime dair bir ileti var. Sizde bu yazı ne için gelmiş olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
VAC yediğinden gerçekten de emin misin? Bazı uygulamalar Valve'ın VAC sisteminin düzgün çalışmamasına sebep oluyor, o yüzden VAC'ı hiç tehlikeye atmadan senin oyuna girmeni engelliyor. Buna VAC ban değil, VAC kick denir. Şu uygulamalar veya durumlar VAC kick yemene sebep olabilir:
  • Cheat Engine
  • IOBit uygulamaları
  • Bazı antivirüsler
  • Hile programları (bunu biliyorsundur herhalde)
  • CS:GO'nun dosyaları bozulmuş olabilir (oyunun dosyalarını doğrula, bozulmuş dosyalar otomatik olarak iner.)
  • Sistem tarih ve saati düzgün değildir. (Eğer zaten değiştirdiysen ve yeniden başlatınca tarih yine bozuluyorsa CMOS pili bitmiş demektir, yenisini takman gerek)
  • Veri Yürütme Engellemesi (DEP)'i aç.
  • VPN'i kapat.
  • Bazı P2P dosya aktarımı programları (BitTorrent vb.)
  • IP değiştirici, bloklayıcı programları
Bu durumla pek çok kez bizzat karşılaştım. İlk seferinde IOBit çalışıyordu kapatınca ve oyunu kapatıp açınca düzeldi. İkinci kez ise CS:GO'nun dosyaları bozulmuştu. Dosyaları doğrulayıp oyunu açınca düzeldi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı