CS:GO "VAC Oturumunuzu Doğrulayamadı" Hatası

Sinan_40

Hectopat
Steam'i kapatıp açtım, yönetici olarak çalıştırdım ancak sorun çözülmedi. CS:GO'da tam oyuna giriyorum, "VAC Oturumunuzu Doğrulayamadı" hatasını veriyor. Şimdiden desteğiniz için teşekkürler.

Aynısını bugün yaşadım, bilgisayarınızı yeniden başlatın. Steami yönetici olarak çalıştırıp deneyin. Eğer olmazsa CS-GO nun dosyalarını doğrulayın.

Üstteki arkadaşın dediği olmazsa;
Steam klasörüne gir, "Steam.exe ve Steamapps" klasörü hariç herşeyi sil ve Steam.exe'den Steam'i tekrar başlat. Buda olmazsa CS:GO'ya kütüphaneden sağ tıkla, özellikler de "Yerel Dosyalar" sekmesinden "Yerel Dosyaları Doğrula" gibi bi seçenek var ona bas.

Doğrulama işlemini 1-2 kez yapın eğer çözülmezse sorununuz, bende böyle çözülmüştü

Windows'ta Xbox DVR açıksa onu kapatıp deneyebilirsiniz. Benimki bu şekilde çözülmüştü.

Aynı sorunu yaşıyorum. Bilgisayara format atmıştım daha da düzelmedi. Benden başka yaşayan kişi sayısı da fazla. Dosyaları doğrulamayı denedim işe yaramadı.

Bütün çözümlerinizi denedim ancak olmadı.

Oyun dosyalarını doğrulayıp bilgisayarı yeniden başlatın. Sonrasın da steami yönetici olarak çalıştırın ve oyuna steam içinden girin. Ben böyle çözüm bulabildim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…