C captain price Kilopat Katılım 18 Ocak 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2016 #1 Arkadaşlar bir gün rekabetcideyken oyundan attı ve VAC sistemini engelliyor hatası verdi ne yaptıysam olmadı. Oyunu silip yükledim, dosyaları doğrulattım, cmd kodlar yazdım hatayı verince bi link veriyor o ne yazıyorsa aynısını yaptım düzelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2016
Arkadaşlar bir gün rekabetcideyken oyundan attı ve VAC sistemini engelliyor hatası verdi ne yaptıysam olmadı. Oyunu silip yükledim, dosyaları doğrulattım, cmd kodlar yazdım hatayı verince bi link veriyor o ne yazıyorsa aynısını yaptım düzelmedi.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 5 Haziran 2016 #2 İşletim sistemin nedir ve sürücülerin güncel mi? Ayrıca güvenlik yazılımı ne kullanıyorsun ? Windows 10 kullan ve güncel olsun. Sürücülerin güncel olsun. Güvenlik yazılımını devre dışı bırak. Steam Beta'ya katıl.
İşletim sistemin nedir ve sürücülerin güncel mi? Ayrıca güvenlik yazılımı ne kullanıyorsun ? Windows 10 kullan ve güncel olsun. Sürücülerin güncel olsun. Güvenlik yazılımını devre dışı bırak. Steam Beta'ya katıl.