emres01 Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 367 Çözümler 3 28 Ocak 2021 #11 Hocam dosya bütünlüğünü doğrulayıp modemi açıp kapadım sorun çözüldü. Başlıkta belirtmeme rağmen hala "mod kurduysan sil" diyenler var.
Hocam dosya bütünlüğünü doğrulayıp modemi açıp kapadım sorun çözüldü. Başlıkta belirtmeme rağmen hala "mod kurduysan sil" diyenler var.
F fuat aygun Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #12 körbiginar dedi: Arkada CCleaner vb gibi bir program açıksa kapamayı deneyin ve dosyaları doğrulayın. Bana da olmuştu. Bir de interneti kesip yeniden açmayı da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... dostum ben baska bi oyuna hile yaparken chets engine acik kaldi cs ye girdim ayni hatayi banada verdi vac ban yeme olasiligm varmi
körbiginar dedi: Arkada CCleaner vb gibi bir program açıksa kapamayı deneyin ve dosyaları doğrulayın. Bana da olmuştu. Bir de interneti kesip yeniden açmayı da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... dostum ben baska bi oyuna hile yaparken chets engine acik kaldi cs ye girdim ayni hatayi banada verdi vac ban yeme olasiligm varmi