Darth Ren Decapat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #1 Hocalarım, geçen CS:GO'da skin changer hilesi kurdum. 3 gün sonra VAC yedim, bilgisayarda başka bir oturum daha var. O oturumdaki Steam hesabı VAC ban yer mi? Ayrıyeten aynı CS:GO dosyaları ile oynanır mı?
Hocalarım, geçen CS:GO'da skin changer hilesi kurdum. 3 gün sonra VAC yedim, bilgisayarda başka bir oturum daha var. O oturumdaki Steam hesabı VAC ban yer mi? Ayrıyeten aynı CS:GO dosyaları ile oynanır mı?
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.890 Makaleler 1 Çözümler 14 4 Kasım 2022 #2 Oynanır ban yemezsin. Yine aynı hileyi açarsan yersin.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.823 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 4 Kasım 2022 #3 VAC yediğin hesapta kayıtlı olan telefon numarası diğer hesapta da kayıtlıysa diğer hesap da ban yer. Onun dışında başka türlü yemezsin.
VAC yediğin hesapta kayıtlı olan telefon numarası diğer hesapta da kayıtlıysa diğer hesap da ban yer. Onun dışında başka türlü yemezsin.
Negative Sir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Asker (Teğmen) 4 Kasım 2022 #4 Metin Eren Türkmen dedi: VAC yediğin hesapta kayıtlı olan telefon numarası diğer hesapta da kayıtlıysa diğer hesap da ban yer. Onun dışında başka türlü yemezsin. Genişletmek için tıkla... Bu nasıl mantık ya resmen dolandırıcılık bu.
Metin Eren Türkmen dedi: VAC yediğin hesapta kayıtlı olan telefon numarası diğer hesapta da kayıtlıysa diğer hesap da ban yer. Onun dışında başka türlü yemezsin. Genişletmek için tıkla... Bu nasıl mantık ya resmen dolandırıcılık bu.