CS:GO Valorant skinleri nasıl yapılır?

Ekberr

Decapat
Daha fazla  
CS:GO'da Valorant skinlerini yapıyorlar bende yapmak istiyorum. Hani denemek falan istiyorum fakat yaparken migi acilmiyor yani o noktada takılıp kalıyorum. Bilgisi olan varsa yazabilir mi?

CS:GO'da Valorant skinlerini yapıyorlar bende yapmak istiyorum. Hani denemek falan istiyorum fakat yaparken migi acilmiyor yani o noktada takılıp kalıyorum. Bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Örnek atabilir misin bahsettiğini anlayamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda 1,42 dakikada kisi gayet acıyor ve kullanıyor

Sanırım bunlardan bahsediyor:
Eki Görüntüle 1703295
Henüz Valorant'da böyle bir skin yok. Ancak vandal silahında var. Fanlar ise phantom silahı için tasarlamış.
Sanırım yanlış anlamışım.

3.parti yazılım kullandığı için riskli olduğunu düşünüyorum hele Source 2'ye geçiş yapılma ihtimalinin olduğu şu günlerde Valve hile temizliği yapmak isteyebilir serverları taşırken.
Bence yeni bir Steam hesabı açıp internet kafede veya eski bir PC'de deneyin CSGO Prime'ınız var ise HWID ban yemeye değmez CS:GO'da Valorant skini ile oynamak.

3.parti yazılım kullandığı için riskli olduğunu düşünüyorum hele Source 2'ye geçiş yapılma ihtimalinin olduğu şu günlerde Valve hile temizliği yapmak isteyebilir serverları taşırken.

Sadece arkadaslarla aramizda kullanacağız zaten normal serverlarda oynama riskine girmem.

Hocam kafanızı bunla yormayın.

Böyle oynamak için zaten hali hazırda sunucular (topluluk sunucusu) var, Valo skinli diye geçiyor ve bir çoğu silah var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…