Ekberr Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #11 Siberci07 dedi: Hocam kafanızı bununla yormayın. Böyle oynamak için zaten halihazırda sunucular (topluluk sunucusu) var, Valorant skinli diye geçiyor ve birçoğu silah var. Genişletmek için tıkla... Anladim sağ olun araştırıp bakacağım sunucular hakkında. Ekberr dedi: Anladim sağ olun araştırıp bakacağım sunucular hakkında. Genişletmek için tıkla... Sunucularda hiçbir şey bulamadim ve ne yaparsam yapayım acilmiyor o uygulama. Ekberr dedi: Anladim sağ olun araştırıp bakacağım sunucular hakkında. Sunucularda hiçbir şey bulamadim ve ne yaparsam yapayım acilmiyor o uygulama. Genişletmek için tıkla... Az önce farkettim ki görev yöneticisinde aciliyor sonradan askıya alındı diyip uygulama kapanıyor askıya alındı yazisi ile bi ilgisi olabilir mi ? Son düzenleme: 16 Mart 2023
Siberci07 dedi: Hocam kafanızı bununla yormayın. Böyle oynamak için zaten halihazırda sunucular (topluluk sunucusu) var, Valorant skinli diye geçiyor ve birçoğu silah var. Genişletmek için tıkla... Anladim sağ olun araştırıp bakacağım sunucular hakkında. Ekberr dedi: Anladim sağ olun araştırıp bakacağım sunucular hakkında. Genişletmek için tıkla... Sunucularda hiçbir şey bulamadim ve ne yaparsam yapayım acilmiyor o uygulama. Ekberr dedi: Anladim sağ olun araştırıp bakacağım sunucular hakkında. Sunucularda hiçbir şey bulamadim ve ne yaparsam yapayım acilmiyor o uygulama. Genişletmek için tıkla... Az önce farkettim ki görev yöneticisinde aciliyor sonradan askıya alındı diyip uygulama kapanıyor askıya alındı yazisi ile bi ilgisi olabilir mi ?
saitamaulti123 Femtopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #12 Ekberr dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda 1,42 dakikada kisi gayet acıyor ve kullanıyor Genişletmek için tıkla... güvenilirmi?
Ekberr dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda 1,42 dakikada kisi gayet acıyor ve kullanıyor Genişletmek için tıkla... güvenilirmi?
Pigasor05 Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 2.833 Makaleler 1 Çözümler 86 Yer Esenyurt/İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Dizüstü: AMD Ryzen 7 7840HS-RTX4050-2x16 5600 MHz 32 GB RAM-SK Hynix 1 TB SSD 7/7 GB Masaüstü: AMD Ryzen 3 3200G-Gigabyte A320M-S2H-GeIL 2x8 3200 MHz RAM-GeIL 256 GB SSD 550/490 MB Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #13 saitamaulti123 dedi: güvenilirmi? Genişletmek için tıkla... Riske atmayın bence.
saitamaulti123 Femtopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #14 Pigasor05 dedi: Riske atmayın bence. Genişletmek için tıkla... tamam Pigasor05 dedi: Riske atmayın bence. Genişletmek için tıkla... bide ben bi soru sordumda bakan varmı Son düzenleme: 20 Temmuz 2023
Pigasor05 dedi: Riske atmayın bence. Genişletmek için tıkla... tamam Pigasor05 dedi: Riske atmayın bence. Genişletmek için tıkla... bide ben bi soru sordumda bakan varmı