O oguz bayar Hectopat Katılım 17 Ağustos 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2015 #1 Oyunu dün aldım. Yükledim botlara oynanabiliyor fakat online'a girerken bu hatayı veriyor ne yapmalıyım? "Bazı oyun dosyalarınızın geçersiz imzalı ya da imzasız olduğu tespit edilmiştir. VAC hile korumalı sunuculara girişinize müsaade edilmeyecektir." Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2015
Oyunu dün aldım. Yükledim botlara oynanabiliyor fakat online'a girerken bu hatayı veriyor ne yapmalıyım? "Bazı oyun dosyalarınızın geçersiz imzalı ya da imzasız olduğu tespit edilmiştir. VAC hile korumalı sunuculara girişinize müsaade edilmeyecektir."
N Novaroll27 Megapat Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 346 Makaleler 5 18 Ağustos 2015 #2 Oyuna Steam kütüphanenizden ''oyna'' diyerek girin. Yine aynı hatayı alırsanız dosyaları doğrulayın.
Gnk1622 Hectopat Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 337 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2015 #3 Novaroll27 dedi: Oyuna Steam kütüphanenizden ''oyna'' diyerek girin. Yine aynı hatayı alırsanız dosyaları doğrulayın. Genişletmek için tıkla... İşe yaramıyor. Bende bu durimdan muzdaribim
Novaroll27 dedi: Oyuna Steam kütüphanenizden ''oyna'' diyerek girin. Yine aynı hatayı alırsanız dosyaları doğrulayın. Genişletmek için tıkla... İşe yaramıyor. Bende bu durimdan muzdaribim
O oguz bayar Hectopat Katılım 17 Ağustos 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2015 #4 Olmuyor dosya bütünlüğünü 5-6 kez doğruladım fakat aynı Sorun çözüldü. Bende steam C'ye oyun d'ye yüklüydü Steam'i C'den silip d'ye yükledim oyunu da içine attım düzeldi.
Olmuyor dosya bütünlüğünü 5-6 kez doğruladım fakat aynı Sorun çözüldü. Bende steam C'ye oyun d'ye yüklüydü Steam'i C'den silip d'ye yükledim oyunu da içine attım düzeldi.
Gnk1622 Hectopat Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 337 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2015 #5 Bende de steam C'de oyun D'deydi. Oyunu C'ye kurarsam düzelir mi ?
O oguz bayar Hectopat Katılım 17 Ağustos 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2015 #6 Bilmiyorum ben C'de yer az olduğu için steam'i d'ye baştan kurdum.