CS:GO var değerinin yüksek olması

İşletim sistemi
Windows 10

_null

Hectopat
CS:GO +graph yazdığımızda çıkan FPS gösterme panelinde FPS değerlerim sistemime göre gayet normal. Ryzen 3 2200G işlemci B450M S2H anakart, 3200 MHz 8 GB DDR4 RAM kullanıyorum. Oyun içi görüntü ayarım 832X624. genel olarak 75 FPS civarı yer er 100+ FPS alıyorum. Ama oyunum akıcı değil. Yer yer çok donma yaşıyorum ve oyunda tam performans alamıyorum. FPS değerlerim monitörüm için gayet normal. Fakat +graph yazdığımızda FPS değerlerinin yanında "var" değerleri var, sorunun ondan olduğunu düşünüyorum. Bilgisayarımda hiçbir sürücü eksikliği bulunmamakta, harici bir yazılım, bilgisayarı yavaşlatan program kullanmıyorum. Arkada sadece Discord ve Anti-Virüs programım Kaspersky açık. Kasa da ısınma yaşamıyorum. Bazı arkadaşlarım RAM yetersizliği yaşadığımı söylediler. Sorunu burada da paylaşıp yorum ve desteklerinizi bekliyorum.

resim_2021-05-18_213608.png

Not: ekran görüntüsünde aşağıdaki değer de yüksek çıkmış, rekabetçi gibi oyun modlarında aşağıdaki düşük üstteki var değeri yüksek oluyor. FPS de aynı şekilde düşük gözükmüş :D sadece anlık FPS düşüşü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Botlarla girince ve botların fazla olması nedeniyle oluyor maalesef. Kendiniz sunucu açarsanız da öyle oluyor.

Örnek olarak botlarla oyun açtım. Özel odalardaki değerler ile rekabetçi/basit eğlence gibi modlarda da sonuçlar aynı.

Ayrıca çözünürlüğün çok düşük. 1280x960 olarak kullanabilirsin.

Alışkanlık olduğundan 832x624 kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı