Yaklaşık 1 aydır oyunda bir drop sorunu var ama "FPS düşmesi" ya da "ping drop" değil. İlk kez karşıma çıkan "var ms" sorunu.
Bu "var ms" tam olarak nedir bilmiyorum ama oyundayken var ms normalde 0.3 falan olması gerekirken bir anda 8-9 ms oluyor sonrasında birkaç saliseliğine görüntü donuyor ve ses gidiyor. Ayrıca bu sadece cs:go oynarken değil masaüstünde takılırken, video izlerken veya bilgisayar herhangi bir eylem gerçekleştirmezken bile oluyor. Bu problemi yaşayan internette baktığım birkaç kişi bilgisayarın ısısıyla veya güç kaynağı yetersizliği ile ilgili olduğunu söylüyordu. Ben kasayı açıp tozunu iyice aldım ve macunu yeniledim. BIOS'a girdiğimde ısı normal görünüyordu. Ama tekrar bilgisayarı açtığımda sorun aynı şekilde devam etti. Bende tamamen sıfırladım bilgisayarı ve sadece cs:go yükledim sonrasında. Ama hala bir değişiklik yok maalesef. Ne yapsam olmadı. Ekran görüntüsünü yukarıya koydum "var ms" gördüğünüz gibi 0.3 falan olamsı gerekirken 12'ye fırlamış. Bilgisi olan biri yardım ederse çok sevinirim.
Sistem Bilgisi
İşlemci: İntel i7 6700
Anakart: ASUS H110M-D
RAM: 16GB DDR4 2133MHz
Ekran Kartı: MSI GT1030 OC
Depolama: 1TB HDD ve 120GB SSD
Güç Kaynağı: 450W